Ervaar de holistische weg naar schoonheid voor huid, hart en ziel | Sinderen

Voor zelfbewuste en bewust kiezende, ondernemende vrouwen die hun schoonheid niet alleen uit een potje willen halen. Ik reik je dit aan met mijn holistische behandelmethode. 

Holisme komt van het Griekse woord holos wat het geheel betekent. Feitelijk geef ik dus schoonheids-behandelingen die zich niet alleen richten op een specifiek deel van de huid maar op de totaalmens. 

De holistische benadering tot zaken leert ons dat niks uit een reeks losse onderdelen bestaat, maar dat al die onderdelen met elkaar in verbinding zijn. Wanneer zich bijvoorbeeld in ons lichaam of leven een disbalans voordoet, zal dat altijd invloed hebben op meer of soms wel alle delen van het geheel. Zo kan bijvoorbeeld een angst voor financiële tekortkomingen pijn en stijfheid in de onderrug geven en een slechte darmflora acné op de wangen.

Om het zelfhelend vermogen van de huid te stimuleren,  gebruik ik mijn kennis, ervaring, fijne tools als lichttherapie en de natuurzuivere producten van Colour&Spice.

Ik geloof namelijk dat iedere vrouw innerlijke en uiterlijke schoonheid bezit. De schoonheid die vaak gemaskeerd is door een sluier van vermoeidheid, oud zeer, slechte overtuigingen, een verkeerd zelfbeeld, ongeinspireerd zijn en verkeerde keuze in cosmetica. Door het geven van een individuele totaal aanpak in mijn beauty behandelingen is het resultaat vele malen krachtiger effectiever, zeer zichtbaar en voelbaar.

Voor mij bestaat er niks mooiers dan hiermee de betoverende kracht en schoonheid van een vrouw weer door te laten schijnen en daarmee ook zo de wereld om hun heen een stukje meer te verlichten.

Over Edyta Zielinska | Sinderen

Mijn naam is Edyta Zielinska en ik ben geboren in Polen. Samen met mijn ouders en zusje zijn we in 1993 naar Nederland geëmigreerd en in het landelijke Sinderen, midden in de mooie Achterhoek neergestreken.

Ik ben van deze plek gaan houden en voel mij verbonden met de pure omgeving en haar rustgevende natuur. Eerlijk is eerlijk, ik hou van de grote stad en ik ben er erg graag maar als ik weer in de Achterhoek kom voelt het echt als thuis komen! De rust, het groen en de gemoedelijk sfeer laten mij ontladen en ook weer opladen zodat ik het beste uit mijzelf kan halen. Daarom heb ik ook in 2015 besloten om mijn praktijk House of Green in dit mooie stukje groen te vestigen zodat alle vrouwen die in mijn praktijk komen hier ook van kunnen profiteren.

Na 10 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de beauty branche als specialist en instructeur leek ik ineens helemaal niet meer op mijn pad te zitten. Ik dacht het allemaal voor elkaar te hebben maar plotseling voelde ik mij helemaal niet meer zo gelukkig en na een burnout besloot ik op onderzoek uit te gaan waarna een groot verlangen ontstond naar heling en het vinden van de juiste formule voor mijn eigen zaak. Vanuit dit diepe verlangen naar vrijheid, schoonheid en heling is House of Green ontstaan.

House of Green is het thuis geworden waarin ik al mijn expertise en ervaring kwijt kan. Hier huist dan ook mijn persoonlijke ervaring met natuurgeneeskunde en acupuntuur. De kennis van verschillende holistische massage technieken en een grote voorliefde voor clean food, yoga, meditatie en biologische cosmetica. Ik woon en ben ondernemer in Sinderen, Gelderland en daarnaast geef ik mijn passie voor het vak over aan jonge schoonheidsspecialistes in wording op het mbo. De afgelopen jaren is ook mijn passie voor make-up mee gaan spelen en kan ik mijn creativiteit kwijt als make-up artist. Ik ben waar ik moet zijn.

Go with the glow,

Edyta


Foto 1 Edyta Zielinska Foto 2 Edyta Zielinska Klik om te vergroten

House of Green
Edyta Zielinska


Professionals in de categorie Persoonlijke verzorging

Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek