Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Krista Aalbrecht

Energetisch werk
Energiewerk ~ Bewustwording ~ Leefkracht

Praktijk Ik Voel Me Fijn
Krista Aalbrecht
Zutphen

Marinda van Hierden

Coaching - Diverse Coaching
Coaching met het Schildenmodel van Je Innerlijke Familie

Marinda van Hierden Coaching & Sociaal Werk
Marinda van Hierden
Warnsveld

Edyta Zielinska

Persoonlijke verzorging
Ervaar de holistische weg naar schoonheid voor huid, hart en ziel

House of Green
Edyta Zielinska
Sinderen

Coaching - Relatiecoaching
Relatie Coaching - Stress Coaching - Persoonlijke Coaching

Relatiecoaching Eigeninzicht
Joke Seinen
Breedenbroek

Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut

1951
Wilma te Paske
Aalten

Voedingsadvies & Coaching
Persoonlijke coaching inzake voeding

Lifestyle en Advies Oost Gelre
Johan Kuipers
Lichtenvoorde

Financiële dienstverlening
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Biografisch werk & Verhalen
Werkplaats STAP - De routeplanner naar jouw bestemming

Werkplaats STAP
Lieke Deelstra
Zutphen

Therapie (diverse)
Energique

Praktijk Energique
Yvonne Scherjon
Zutphen

Kinderen-Ouders
Sessies voor ontspanning voor kinderen en volwassenen

Praktijk Anneke Stuij
Anneke Stuij-Stegehuis
Lochem

Coaching - Lifecoaching
Poreia - Coaching met behulp van de tarot

Poreia Tarot
Mieke Scholten
Gendringen

Kristallen en (Edel)stenen
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Coaching - Diverse Coaching
Access Bars® Facilitator

BeLightFull
Maartje Geverinck
Eibergen

Coaching - Lifecoaching
De Schommelplek I Praktijk voor Life Coaching

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Karin Meerman
Doetinchem

Psychosociale therapie
Regressie en Reïncarnatie Therapie - LifeBetweenLives Hypnotherapy -sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Winkels
Stenen Museum Winkeltje

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk
Lichtenvoorde

Verhuur Accommodaties
Ruime groepsaccomodatie met slaapgelegenheid

Aarde-Werk de Stegge Praktijkschool voor Duurzaamheid
Gea Boessenkool
Winterswijk Kotten

Massage
Ontspanningsmassage

Praktijk voor Rebalancing HARA
Trudy Kalisvaart
Doesburg

Voetzorg & Voetreflexologie
Shanti Touch VoetreflexPlustherapie

Shanti Touch
Ineke van Halteren
Lengel

Coaching - Kledingcoach
Imagostyling en coaching

Anker Imago
Marianne van den Anker
Dieren

Natuurgeneeskunde
Zenlogos - Voor een blijer en pijnvrijer leven !

Zenlogos
Klaas Oldegberts
Eibergen

Coaching - Bedrijfscoaching
Onderneem vanuit je hart - met succes en plezier!

Saskia Juijn Coaching en Training
Saskia Juijn
Lochem

Yoga
Kundalini Yoga, de yoga van bewustzijn - Meditatie - Transformatie en verbinding

Shamahuis
Christel Nijland
's Heerenberg

Dans & Beweging
Dansexpressie en dansmeditatie

Yoga in Lochem
Marleen van Haastrecht
Lochem

Coaching - Wandelcoaching
Verlies verwerken met wandelcoaching

Begeleiding Partnerverlies
Imelda Verheij
Lichtenvoorde

Coaching - Bedrijfscoaching
Leer verkopen op een manier die goed voelt voor jou - Verkopen is Helpen Academy

Intuïtief Businesscoach - Verkopen is Helpen Academy
Christine Cremers
Ruurlo

Sjamanisme
Neo-sjamanistisch therapeut

Gezondheidspraktijk WIGO
Margo Luberti
Winterswijk

Centra voor Gezondheidszorg
Zorg voor hormonale balans! Advies bij menstruatieproblemen, overgang, PMS, borstkanker

Care for Women - Edith Garritsen
Edith Garritsen
Vorden

Coaching - Diverse Coaching
InnerPulse: 1-op-1 coaching - lichaamsgericht & mindful

InnerPulse
Ans Hoogland
Zutphen

Coaching - Diverse Coaching
Coaching in de natuur

Lucerna Welzijnscoaching
Dagmar Buesink
Lichtenvoorde

Mindfulness & Compassie
Meditatie & Mindfulness

Karlista Fontijn
Hengelo Gld

Healing en reading
Praktijk voor heling: Hervind jouw balans

Praktijk De Bron
Marion Toebes
Zieuwent

Massage
Massage Doetinchem

Massage Doetinchem - waar je ontspannende of diepgaande massages kunt ontvangen
Wim Leunen
Doetinchem

Coaching - Bedrijfscoaching
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Reiki en magnetiseren
Praktijk Iris Gerritsen magnetiseur/ regio Doetinchem

Praktijk Iris Gerritsen
Iris Gerritsen
Kilder

Sjamanisme
Sjamanisme en Sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Centra voor Bewustwording
Holistisch spiritueel centrum Rezonans - voor bezinning en rust - ook verhuur mogelijk

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Sjamanisme
Persoonlijke sjamanistische sessies en inwijdingen

Blue Kachina
Martijn en Agnetha Stevens
Brummen

Winkels
Zuiver Geluk conceptstore Zutphen

Zuiver Geluk
Ria Borst
Zutphen

Coaching - Diverse Coaching
Snelcursus studievaardigheden, voor iedereen die leert of studeert (vanaf 14 jaar)

STUDIEHULP
Will Brugman
Zutphen

Winkels
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Centra voor Bewustwording
Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) - een plek voor ontmoeting

BIC - Bezielend Inspiratie Centrum
Erna Wagenaar
Lochem

Psychosociale therapie
Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha - In harmonie worden wie je bent

Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha
Karin Gescher
Zelhem

Cadeaus en Gadgets
Producten lokaal gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Cadeaus met een Missie
Caroline Smeets
Doetinchem

Massage
'Pantha Rei': Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages

Praktijk I-Massage
Pieternel van Aspert
Silvolde

Zelfrealisatie
Facilitator voor The Work van Byron Katie, Contextuele Benadering

ContextueelWerk
Marianne L. van der Meer
Doetinchem

Energetisch werk
Energetische Begeleiding

New Leaves
Friedy Wisselink
Westendorp

Kleurentherapie
Balans herstellen en ontspannen met kleurenpunctuur

Praktijk Yugen
Ine de Blok
Terborg

Opleiding en Training
Opleiding sjamanisme - Puur en krachtig sjamanisme in meerdere jaren

Blue Kachina
Martijn en Agnetha Stevens
Brummen

Yoga
Yoga Studio met verschillende yoga lessen en Mindful walk cursus

Yoga van het Hart-Studio
Christina Spijkerman
Zeddam

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek