Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Wim Leunen

Massage
Massage Doetinchem

Massage Doetinchem - waar je ontspannende of diepgaande massages kunt ontvangen
Wim Leunen
Doetinchem

Hans Keupink

Therapie (diverse)
4 Je Leven - Hans Keupink

4 Je Leven
Hans Keupink
Zutphen

Ans de Graaf

Retraites
Eén tot 5 daags Retraite arrangement op maat - Ans de Graaf, Coach in Bewust-Zijn

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Voetreflexologie & Voetzorg
Shanti Touch VoetreflexPlustherapie

Shanti Touch
Ineke van Halteren
Lengel

Coaching - Lifecoaching
Met Hart en Ziel....JIJ!

Global Light Foundation
Marianne de Wolff
Warnsveld

Cadeaus en Gadgets
Producten lokaal gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Cadeaus met een Missie
Caroline Smeets
Doetinchem

Coaching - Diverse Coaching
de Weiden coachen met paardenkracht

de Weiden
Monique Weiden
Beltrum

Therapie (diverse)
Energy Move - Jin Shin Jyutsu

ENERGY-MOVE
Ineke Bultman
Zeddam

Voedingsadvies & Coaching
Persoonlijke coaching inzake voeding

Lifestyle en Advies Oost Gelre
Johan Kuipers
Lichtenvoorde

Coaching - Diverse Coaching
Snelcursus studievaardigheden, voor iedereen die leert of studeert (vanaf 14 jaar)

STUDIEHULP
Will Brugman
Zutphen

Mediation
Uit elkaar? Kies voor Mediation & Coaching. Uit liefde voor je kind - 100% in belang van je kind

1Door Mediation & Coaching
Renata Vermeulen
Ulft

Coaching - Relatiecoaching
Ouderschapscoaching. Verbeter de relatie met de andere (stief)ouder. Uit liefde voor je kind.

1Door Mediation & Coaching
Renata Vermeulen
Ulft

Coaching - Wandelcoaching
De Gouden Wandeling - Annemiek van der Velden

De Gouden Wandeling
Annemiek van der Velden
Warnsveld

Traumatherapie
Traumatherapie bij Lisette Leerkes in Terborg

Lisette Leerkes
Terborg

Coaching - Lifecoaching
Ben je uit balans? Lichaam-adem-mind-ziel hangen sterk samen! Jouw invalshoek bepaalt onze aanpak

Praktijk YogaWise
Yvonne Dekker
Lochem

Medium
Medium-Akasha reader-spiritueel coach en healer

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink
Didam

Coaching - Diverse Coaching
Executive coaching, relatiecoaching, persoonlijke coaching, loopbaancoaching, supervisie, intervisie

Coachingspraktijk Jelsma
Lucie Jelsma
Doetinchem

Natuurgeneeskunde
Body Wealth - voor jouw welzijn!

Body Wealth
Yvonne Diersen
Sinderen

Natuurgeneeskunde
Psycho-energetische therapie

Praktijk Sonja Wolters
Sonja Wolters
Harreveld

Kruidentherapie
Betula Kruiden

Betula Kruiden
Thea van Hoof
Halle

Muziek & Zang
Singer/songwriter; muziektheater

Gerdy van der Graaf
Keijenborg

Coaching - Diverse Coaching
Seybelt Paardencoaching - spiegelen met paarden en ezels

Seybelt Paardencoaching
Christa Aarnink
Winterswijk-Kotten

Yoga
InnerPulse: Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!

InnerPulse
Ans Hoogland
Zutphen

Winkels
Webshop met egyptische kruiden, oliën, sieraden

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Verhuur Accommodaties
Move and Grow - School voor het leven

Move and Grow
Don Zagt, Yanna Spenkelink
Laren

Dieren
Klassieke homeopathie voor dieren

Gaasbeekhuys - Klassieke homeopathie voor dieren
Wilma Gaasbeek
Lochem

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociaal therapie en kindertolk

Homeostase
Carla van Meurs
Doetinchem

Coaching - Diverse Coaching
1-op-1 coaching - lichaamsgericht & mindful

InnerPulse
Ans Hoogland
Zutphen

Professional organizer
Labyrint Organizing, opgeruimd wonen & werken

Labyrint Organizing
Mieke van Driel
Lochem

Healing en reading
Praktijk voor heling: Hervind jouw balans

Praktijk De Bron
Marion Toebes
Zieuwent

Eten & Drinken
Moesgaard, theetuin en Landwinkel Landgoed Verwolde

Landgoed Verwolde/ Moesgaard & Landgoedwinkel Verwolde
Julie van der Borch
Laren Gld

Familie- en systeemopstellingen
Familieopstellingen - inzicht in de onderstroom die je laat handelen en voelen zoals je doet

1Door Mediation & Coaching
Renata Vermeulen
Ulft

Winkels
Stenen Museum Winkeltje

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk
Lichtenvoorde

Energetisch werk
Praktijk Yugen, Ik help jou in balans te komen en voluit van het leven te genieten.

Praktijk Yugen
Ine de Blok
Terborg

Voedingsadvies & Coaching
Terug naar de basis in 28 dagen met een detox-programma

Anneriet Meerema - Detoxcoach
Anneriet Meerema
Borculo

Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut

1951
Wilma te Paske
Aalten

Energetisch werk
Welleco ECOtherapie zorgt voor energetische balans in organisaties

Welleco ECOtherapie
Ruud Pleune en Janny Wigman
Zutphen

Winkels
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Communicatie en presentatie
Online presentatie, Online netwerken

ZZPstudio
Erwin Bot
Lochem

Energetisch werk
Energetische Begeleiding

New Leaves
Friedy Wisselink
Westendorp

Yoga
Kundalini Yoga, de yoga van bewustzijn - Meditatie - Transformatie en verbinding

Shamahuis
Christel Nijland
's Heerenberg

Relatietherapie
Relatietherapie bij Lisette Leerkes in Terborg

Lisette Leerkes
Terborg

Mindfulness & Compassie
Meditatie & Mindfulness

Karlista Fontijn
Hengelo Gld

Land- en Tuinbouw
Duurzaam agrarisch beheer en biologische producten van Landgoed Velhorst

Vrienden van Velhorst
Winny en Arjen van Buuren
Lochem

Healing en reading
Spiritueel Healer - Trance(altered state) -Soul Body Fusion

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink
Didam

Lichaamswerk
Rebalancing: Jezelf voelen, jezelf zijn!

Praktijk voor Rebalancing HARA
Trudy Kalisvaart
Doesburg

Counselling
Hartzaak is Hoofdzaak

Hartzaak is Hoofdzaak
Renate Heinen
Varsseveld

Verhuur Accommodaties
Verhuur van mooie lokatie voor consulten en workshops

Boerderij de Vrije Geest
Jaco Elken
Toldijk

Eten & Drinken
gasterij - galerie - lezingen - muziekmiddagen - workshops - locatieverhuuri

Gastgalerij Ankomm'n
Anita Duenk en Hans Hendriks
Winterswijk, Corle

Coaching - Diverse Coaching
Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek