Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Wilma te Paske

Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut

1951
Wilma te Paske
Aalten

Adelaine Legters

Kristallen en (Edel)stenen
De Edelstenenzolder

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Doetinchem

Yvonne Dekker

Ademtherapie
Je eens zo gezonde middenrifademhaling kan aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Dat lucht op!

Praktijk YogaWise
Yvonne Dekker
Lochem

Kristallen en (Edel)stenen
Edelstenen, mineralen en kristallen

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk
Lichtenvoorde

Organisatieontwikkeling en advies
Zet tegenslagen om zodat jij succesvol kan ondernemen.

Succesvol Veranderen
Victor van Hunnik
Doetinchem

Winkels
Webshop met egyptische kruiden, oliën, sieraden

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Yoga
Yoga Studio met verschillende yoga lessen en Mindful walk cursus

Yoga van het Hart-Studio
Christina Spijkerman
Zeddam

Voedingsadvies & Coaching
Terug naar de basis in 28 dagen met een detox-programma

Anneriet Meerema - Detoxcoach
Anneriet Meerema
Borculo

Coaching - Diverse Coaching
Leer je eigen veerkracht te vergroten (mét alpaca's)

Het Land van Kempers
Natasja Kardos
Geesteren Gld

Persoonlijke verzorging
Synergie Natuurlijke Huidverzorging en Advies

Schoonheidssalon Synergie
Ans Leferink
Doetinchem

Eten & Drinken
Voor iedereen die op een natuurlijke en actieve manier wil werken aan zijn gezondheid!

Voedingsadviesvbureau Judith Rondeel
Judith Rondeel
Doetinchem

Psychosociale therapie
Regressie en Reïncarnatie Therapie - LifeBetweenLives Hypnotherapy -sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Coaching - Lifecoaching
Werkplaats STAP~Op weg naar jouw bestemming

Werkplaats STAP
Lieke Deelstra
Zutphen

Coaching - Diverse Coaching
Executive coaching, relatiecoaching, persoonlijke coaching, loopbaancoaching, supervisie, intervisie

Coachingspraktijk Jelsma
Lucie Jelsma
Doetinchem

Coaching - Lifecoaching
Met Hart en Ziel....JIJ!

Global Light Foundation
Marianne de Wolff
Warnsveld

Coaching - Wandelcoaching
Zon Onderweg coaching, Praktijk voor wandelcoaching en zingeving

Zon Onderweg Coaching
Irene Veerbeek
Vorden

Winkels
Zuiver Geluk conceptstore Zutphen

Zuiver Geluk
Ria Borst
Zutphen

Coaching - Diverse Coaching
Voor coachen van kinderen, pubers, (jong) volwassenen met inzet van paarden

Coaching Mens en Paard
Saskia te Kampe
Etten

Voedingsadvies & Coaching
Persoonlijke coaching inzake voeding

Lifestyle en Advies Oost Gelre
Johan Kuipers
Lichtenvoorde

Winkels
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Financiële dienstverlening
Maria Dolphijn financiële administraties en coaching

Maria Dolphijn
Steenderen

Energetisch werk
Innergy for life: Praktijk voor bewustwording en optimale gezondheid: Access Bars, Touch of Matrix,

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Astrologie
Coach, maar dan anders

Praktijk Ma´at
Marcelle Silver Wind
Varsseveld

Professional organizer
Labyrint Organizing, opgeruimd wonen & werken

Labyrint Organizing
Mieke van Driel
Lochem

Opleiding en Training
Opleiding sjamanisme - Puur en krachtig sjamanisme in meerdere jaren

Blue Kachina Academy
Martijn en Agnetha Stevens
Hall

Therapie (diverse)
Energy Move - Jin Shin Jyutsu

ENERGY-MOVE
Ineke Bultman
Zeddam

Coaching - Relatiecoaching
Ouderschapscoaching. Verbeter de relatie met de andere (stief)ouder. Uit liefde voor je kind.

1Door Mediation & Coaching
Renata Vermeulen
Ulft

Verhuur Accommodaties
Onze Mongoolse yurt biedt een inspirerende ruimte voor workshops, vergaderingen en coaching

Het Land van Kempers
Natasja Kardos
Geesteren

Coaching - Diverse Coaching
Fluisterhart Coaching

Fluisterhart Coaching/Mens en Veerkracht
Debora Tempelman
Doetinchem

Massage
'Panta Rhei': Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages

Praktijk I-Massage
Pieternel van Aspert
Silvolde

Therapie (diverse)
Slaap coach

Ikwilslapen.nu
Maarten van Hal
Zevenaar

Coaching - Lifecoaching
In je Element - Coaching

In je Element
Gabriela Stokvis
Lochem

Coaching - Lifecoaching
Ben je uit balans? Lichaam-adem-mind-ziel hangen sterk samen! Jouw invalshoek bepaalt onze aanpak

Praktijk YogaWise
Yvonne Dekker
Lochem

Grafisch- en Webdesign
Alles voor je website, fotobewerking en video promotie

VeerdonkWebArt
Jos van de Veerdonk
Warnsveld

Traumatherapie
Traumatherapie bij Lisette Leerkes in Terborg

Lisette Leerkes
Terborg

Kinderen-Ouders
Coaching en therapie voor kinderen en ouders

Praktijk Kindertijd
Kirsten van Berchum
Lochem

Coaching - Bedrijfscoaching
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Stemwerk & Stemcoaching
Touching Sound: stem, presentatie en transformatie

Touching Sound: stem, presentatie en transformatie
Eric van Grootel, BearClaw
Eefde

Eten & Drinken
Moesgaard, theetuin en Landwinkel Landgoed Verwolde

Landgoed Verwolde/ Moesgaard & Landgoedwinkel Verwolde
Julie van der Borch
Laren Gld

Coaching - Diverse Coaching
Seybelt Paardencoaching - spiegelen met paarden en ezels

Seybelt Paardencoaching
Christa Aarnink
Winterswijk-Kotten

Homeopathie
Homeopathiepraktijk voor kinderen Annemieke van Dalum

Homeopathiepraktijk voor kinderen
Annemieke van Dalum
Dieren-zuid

Verhuur Accommodaties
Ruime groepsaccomodatie met slaapgelegenheid op een prachtig natuurlijk terrein

Aarde-Werk de Stegge Praktijkschool voor Duurzaamheid
Gea Boessenkool
Winterswijk Kotten

Dans & Beweging
Dansexpressie en dansmeditatie

Yoga in Lochem
Marleen van Haastrecht
Lochem

Organisatieontwikkeling en advies
Groeien met je bedrijf - Werk en privé in balans

Buro Lentemorgen
Julia van Ditshuizen
Vorden

Energetisch werk
Aureole Linda Brink

Aureole Linda Brink
Linda Brink
Winterswijk

Medium
Mediumschap & Trance Healing

Boerderij de Vrije Geest
Jaco Elken
Toldijk

Yoga
Kundalini Yoga, de yoga van bewustzijn - Meditatie - Transformatie en verbinding

Shamahuis
Christel Nijland
's Heerenberg

Coaching - Bedrijfscoaching
Leer verkopen op een manier die goed voelt voor jou - Verkopen is Helpen Academy

Intuïtief Businesscoach - Verkopen is Helpen Academy
Christine Cremers
Ruurlo

Massage
Holistische massage praktijk voor spier problemen en innerlijke bewustwording

De Handwijzer
Connie Bulsink
Hengelo gld.

Eten & Drinken
gasterij - galerie - lezingen - muziekmiddagen - workshops - locatieverhuuri

Gastgalerij Ankomm'n
Anita Duenk en Hans Hendriks
Winterswijk, Corle

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek