de Witte Roos- Praktijk voor massage en innerlijke groei | Silvolde

Al 26 jaar heb ik een massagepraktijk met veel aandacht voor de totale mens. Innerlijke groei is daarbij belangrijk en sinds 22 jaar ben ik psychosynthese-counsellor en verder begeleid ik clienten ook met E.F.T en Cosmic & Flower remedies.

Ik werk sterk intuitief en stem me bij elke client af op wat er op dat moment nodig is. Bij de massage kan ik veel technieken inzetten zoals klassieke massage, Reiki, voetreflexmassage, shiatsu, stoelmassage, klankschalenmassage. Sinds juni 2017 geef ik ook Kosmische healingsessies, die erg diepgaand doorwerken. 

Met lichtheid en humor begeleid ik mensen, met de nadruk op hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Om bewustwording te bevorderen organiseer ik ook lezingen en workshops in Silvolde en geef ik o.a. cursussen meditatie, voetreflexmassage.

Over Willy ter Berg | Silvolde

Ik ben mijn loopbaan begonnen als leerkracht aan de basisschool en kwam via de Vrije School in aanraking met de antroposofie. Het mensbeeld, waar het spirituele een duidelijke plek krijgt, sprak me erg aan en er was herkenning. Daarna ben ik nog vele facetten van mezelf en het leven gaan verkennen via diverse opleidingen.

Ook het samenleven met Frank, mijn levensmaatje, en Ayton en Dunya, onze 2 pleegkinderen, is een geweldige leerschool -  in liefde, eigenlijk de beste die je kan hebben! In Wijk bij Duurstede heb ik een massagepraktijk gehad, met daarnaast werk in een natuurvoedingswinkel. In Winterswijk heb ik de praktijk voor psychosynthese opgezet.

Ook heb ik diverse cursussen gegeven op het gebied van creatieve zelfontplooiing, meditatie en bewustwording. Nu gebruik ik deze schat aan ervaring in mijn individuele sessies en cursussen. 

Met lichtheid, helderheid, creativiteit en acceptatie. Acceptatie is voor mij de basis van groei en ontwikkeling: JA zeggen tegen wie je nu bent en wat nu is.  


Foto 5 Willy ter Berg Foto 1 Willy ter Berg Klik om te vergroten

de Witte Roos
Willy ter Berg


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!