De Kruudhof Pluktuin | Halle

De Kruudhofpluktuin is een grote moestuin, met groenten, kleinfruit, kruiden en bloemen. Natuurlijk allemaal biologisch geteeld.

Iedere week bieden wij groentetassen aan waarvan de inhoud variabel is en door jezelf kan worden bepaald. Wij doen ons uiterste best om een zo divers mogelijk pakket te telen. Via de webshop is de groente tas te vullen met jouw eigen keuze en daarnaast zijn er ook lossse producten. Wij proberen een jaarrond aanbod te produceren, het aanbod is seizoensbepaald.

Voor meer informatie over de pluktuin: bel ons (26045421), check de website of Facebookpagina. Of kom langs!

Over Janneke en Theo Wagenaar. | Halle

Ooit begonnen als hobby tuinders op een bio-moestuincompex zijn we na veel ontwikkelingen de Kruudhofpluktuin gestart. Alles wat we nu weten over moestuinieren is door zelfstudie geleerd. Nog steeds blijven we nieuwsgierig naar nieuwe inzichten en passen die ook toe als wij die interressant en nuttig vinden. Mulchen, permacultuur, diversiteit zijn de trefwoorden waarmee wij werken. Wij vinden het zeer belangrijk dat de bodem van onze tuin goed verzorgt wordt en dat ook daar een zeer divers leven zich ontwikkelt.   Het werken op de tuin is boeiend en afwisselend en verveelt nooit.

Al het plantgoed kweken we zelf op. Op die manier bepalen we zelf wat er staat op de tuin en kunnen we ook de minder gangbare groenten telen en oude rassen in stand houden. Alle zaad is biologisch en ook de potgrond is verantwoord ( zonder turf). 

Agenda de Kruudhofpluktuin


Foto 7 Janneke en Theo Wagenaar. Foto 8 Janneke en Theo Wagenaar. Klik om te vergroten

de Kruudhofpluktuin
Janneke en Theo Wagenaar.


Professionals in de categorie Land- en Tuinbouw

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek