Uit elkaar? Kies voor Mediation & Coaching. Uit liefde voor je kind - 100% in belang van je kind | Ulft

Wil jij het beste voor je kind? Ook tijdens en na de scheiding?

Maak - in mediation - goede afspraken over huisvesting, financiën en pensioen. En natuurlijk een Ouderschapsplan met goede afspraken over de kinderen.

Wil je dat jouw kinderen later zeggen:

"Mijn ouders? Die hebben de scheiding echt goed gedaan! Wij hebben nooit het gevoel gehad dat we moesten kiezen van wie we het meest wilden houden."?

Dan red je het niet met alleen het opstellen van een goed ouderschapsplan. De grootste uitdaging vraagt een neutrale opstelling ten opzichte van je ex die immers voornamelijk de andere ouder is van je kinderen.

Door de scheiding krijgen jij, je ex en je kinderen betere voelsprieten voor negatieve emoties. Zonder dat je dat wilt kan de communicatie helemaal verkeerd opgevat worden. Je ex reageert daar natuurlijk ook negatief op. En kinderen krijgen het gevoel tussen twee vuren te staan. Dit is niet alleen zo bij hoogoplopende ruzies, maar ook bij lichte irritaties.

Kies voor Coaching naast Mediation

Niemand leert hoe hij of zij een goede gescheiden ouder kan zijn. In media en films zien we vooral hoe het niet moet. Daarom hebben wij een - op jullie situatie samengesteld - coachprogramma dat jullie individueel zal helpen om samen die liefdevolle ouders te kunnen zijn die jullie kinderen verdienen. Zelfs als je ex-partner hier niet aan mee wil werken kun je in je eentje al veel bereiken.

Uit liefde voor je kind - 100% in het belang van je kind

Over Renata Vermeulen | Ulft

De drijvende kracht achter 1Door Mediation & Coaching is Renata Vermeulen. Zij is coach en mediator.

Ervaring met scheidingen

Haar passie is zorgen dat jouw kind zijn of haar leven kan delen met beide ouders, van beide ouders mag houden en niet ongemerkt in een loyaliteitsconflict gedreven wordt. Daarnaast heeft zij ook oog en begrip voor de problemen waar jijzelf mee zit. Natuurlijk willen jij en je ex-partner het beste voor jullie kind en hem of haar niet uit het oog verliezen. Maar je bent geen superheld en worstelt ook met je eigen emoties, teleurstellingen en wensen.

Als professional heeft zij een juridisch en een psychologische achtergrond waardoor zij zowel het juridische aspect als het sociaal-emotionele aspect van een scheiding goed kan begleiden.

Zelf heeft ze twee scheidingen achter de rug waardoor ze naast professional ook ervaringsdeskundige is. Dit maakt dat ze zich goed kan verplaatsen in allerlei emotionele scheidingssituaties.

Ervaring met samengestelde gezinnen

Haar passie is zorgen dat er voor iedereen weer rust en harmonie komt in het nieuwe samengestelde gezin. Zonder dat een van de (stief-) ouders in een spagaat komt tussen nieuwe liefde en kinderen. Of tussen nieuwe liefde en de andere ouder. Kinderen die  wisselen van woonomgeving en hierbij steeds opniew moeten acclimatiseren.

Als professional heeft zij specifieke coachingservaring waardoor zij ouders en stiefouders kan begeleiden in hun nieuwe rol.

Renata is stiefmoeder in haar tweede samengestelde gezin en weet uit ervaring welke dynamieken er in een samengesteld gezin allemaal kunnen spelen. Ze coacht de (stief-)ouders resultaatgericht.


Professionals in de categorie Mediation

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!