Ayurvedische massage en Reiki voor vrouwen | Didam

Aangeraakt worden is een eerste levensbehoefte. Massage is daarom geen luxe, maar de weg naar goed in je vel zitten.

De Ayurvedische massage die ik geef is een ontspanningsmassage (Abhyanga). Het is een holistische massage met lange strijkingen en ik gebruik een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De massage is gericht op ontspanning en je meer bewust zijn van je lichaam. En vooral om daarvan te genieten. 

Wat ik belangrijk vind is aandacht, je comfortabel voelen bij mij. Daarom neem ik ook ruim de tijd voor je. 

Reiki betekent "helende energie". Het is een liefdevolle manier om te helen zowel op lichamelijk als op mentaal niveau. Het werkt met aanraking waardoor de energie gaat stromen en blokkades opgeheven worden. 

Ik ben enthousiast over de combinatie van massage en reiki, omdat het elkaar versterkt.

Mijn praktijk Flower of Life is een prettige en rustige plek voor Ayurvedische massage en Reiki.

Volgens de Ayurvedische traditie geef ik als vrouw de massages alleen aan vrouwen. 

Geniet van jezelf, van je lijf. 

Over Anja van Lochem | Didam

Wat mensen beweegt en het geestelijk en lichamelijk welzijn van de mens heeft me altijd geboeid.

Zelf een massage ondergaan vind ik heerlijk. Die totale ontspanning en tijdloosheid. Dit wil ik andere mensen ook graag meegeven. Daarom ben ik in 2017 een eigen praktijk ayurvedische massage en reiki begonnen.

Ik vind het mooi om te zien hoe mensen zich tijdens een massage ontspannen. En hoe ze vaak heel anders naar huis gaan dan ze komen. Daar doe ik het voor.

In januari 2018 ben ik begonnen met de opleiding tot Chineng Qigong instructeur. Dit is een chinese bewegingsleer die werkt met energie en meditatieve bewegingen. Na mijn examen, in maart 2019, hoop ik daar les in te gaan geven.


Foto 1 Anja van Lochem Foto 2 Anja van Lochem Klik om te vergroten

Flower of Life massage
Anja van Lochem


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!