Rubriek Eten & Drinken

Gastgalerij Ankommn
Eten & Drinken
gasterij - galerie - lezingen - muziekmiddagen - workshops - locatieverhuuri
Gastgalerij Ankomm'n
Winterswijk, Corle
Kom tot rust op het terras van gastgalerij Ankomm'n in buurtschap Corle (Winterswijk). Of geniet binnen op de deel van koffie, eigengemaakt gebak, dagvers belegd brood, soep of een smakelijke salade. Bekijk ook de foto expositie of doe een works
Puur Cha Do
Eten & Drinken
Thee beleving
Puur Cha Do
Groenlo
Thee is een bijzonder mooi product dat heel veel mensen verrast met zijn fijne aroma's en smaken. Tijdens de workshops/ proeverijen die ik geef vertel ik graag over de mooie wereld van de thee en laat ik je verschillende theeën proeven.
Genietcafé Zutphen BV
Eten & Drinken
Genietcafé Zutphen
Genietcafé Zutphen BV
Zutphen
Verhuur van diverse kamers en zalen voor je bijeenkomst. In ons sfeervolle 700 jarige rijksmonument Huize Borro in Zutphen op loopafstand van het station. Uitstekende horeca, vrijwel helemaal biologisch op het mooiste plekje van Zutphen. Tot straks!
Bij de Rode Beuken
Eten & Drinken
Specials Bij de Rode Beuken
Bij de Rode Beuken
Toldijk
Bij de Rode Beuken is een rustieke locatie in de Achterhoek waar je kunt vergaderen, trainingen kunt geven, rustig kunt werken, heerlijk kunt lunchen of een private diner kunt boeken.
Landgoed Verwolde/ Moesgaard & Landgoedwinkel Verwolde
Eten & Drinken
Moesgaard, theetuin en Landwinkel Landgoed Verwolde
Landgoed Verwolde/ Moesgaard & Landgoedwinkel Verwolde
Laren Gld
De Moesgaard van Verwolde is uitgegroeid tot een gewilde pleisterplaats voor bezoekers die oog hebben voor de natuur en willen genieten van eerlijke en smaakvolle producten. Je vindt er een landgoedwinkel, theetuin, moesgaard en bloementuin.

Over de rubriek

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Biologisch eten en drinken is wel zo gezond en goed voor het milieu en de dieren. Wil je gezonder en milieuvriendelijker leven, of heb je een speciaal dieet? Kijk dan eens op bij de aanbieders in deze rubriek.

Alle rubrieken