De Gouden Wandeling - Annemiek van der Velden

De Gouden Wandeling
Warnsveld

Bij De Gouden Wandeling kun je terecht voor vragen over persoonlijke groei in leven en werk. Je hervindt je eigen balans, je kunt volmondig ‘nee’ en ‘ja’ zeggen en je ontdekt de volgende stap die echt bij jou past.

Heb je vragen rond je loopbaan of persoonlijke levensthema’s? Ben je je richting kwijt en wil je weer op de juiste koers komen? Heb je behoefte aan tijd en aandacht om jouw specifieke levensvraag te beantwoorden? De Gouden Wandeling neemt je op een speelse, actieve en creatieve manier mee in de zoektocht naar jouw eigen kracht. Je hervindt je eigen balans, je kunt volmondig ‘nee’ en ‘ja’ zeggen en je ontdekt de volgende stap die echt bij jou past.

Ook organisaties kunnen mij benaderen voor coaching van hun medewerkers, individueel of in workshops of een training op maat.

Ik werk graag in de natuur en neem je me naar buiten, maar ook binnen kunnen we aan de slag met creatieve en verrassende werkvormen. Wil je graag een workshop met vrienden/familie/collega's, ik maak ze voor je precies op maat.

De Gouden Wandeling geeft jou alle aandacht

Met mijn veelzijdige aanpak en wie ik ben als persoon zoeken we samen naar antwoorden bij jouw persoonlijke vraagstuk. Een oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt en maakt jou weer jezelf; licht als een veertje en tegelijkertijd stevig als een goed gewortelde boom. Je bent weer verbonden met jouw eigen Goud en klaar voor een volgende stap in je leven of je werk.

Over Annemiek van der Velden

Wijs en creatief, veerkrachtig en eerlijk, nieuwsgierig en onbevooroordeeld; dat is Annemiek. Dankzij haar pure blik is zij in staat vertrouwen te geven en tegelijkertijd te confronteren en te prikkelen als dat nodig is. In haar coaching laat ze haar cliënt altijd zoeken naar een onverwachte oplossing of visie die ruimte geeft en zorgt dat er weer nieuwe beweging ontstaat, waar je energie van krijgt. Zij gebruikt graag de natuur tijdens haar werk, de beweging van het wandelen ondersteunt en daarnaast biedt de natuur met haar steeds wisselende beelden altijd weer een verrassende spiegel. Met haar ruime ervaring in diverse werkvormen kan ze je ook als je niet wilt/kunt wandelen verrassen met een mooi aanbod dat je echt verder helpt.

Annemiek is de ogenschijnlijk bescheiden vrouw op de achtergrond die krachtig in beeld komt op het moment dat je haar nodig hebt. Met haar werk- en levenservaring in combinatie met haar vermogen om van het pad af te dwalen en vol vertrouwen te genieten van mensen en de natuur begeleidt ze cliënten in de zoektocht naar hun eigen Goud.

Een creatieve werkwijze staat centraal in de coaching en trainingen van Annemiek. Het begeleiden van mensen in hun leven of werk is haar passie, of dat nu op het gebied van persoonlijke levensthema’s, loopbaanvragen, communicatie, profilering of zingeving is.


De Gouden Wandeling

Bonendaal 43
7231 GE Warnsveld

Lid van beroepsvereniging

De Gouden Wandeling - Annemiek van der Velden