Lichaamswerk en Bezinning.

InnerMotion Lichaamswerk en bezinning
's-Heerenberg

Marjo Vliegen, lichaamsgerichte therapeut. Tevens verzorg ik de Bedding voor bezinning. Een uniek aanbod. Een verblijf op maat om tijd en ruimte te hebben voor bezinning, reflectie en om tot rust te komen. Verblijf is geheel verzorgt. Voel je welkom!

Lichaamswerk leert je weer wat 'voelen' is. Want voelen is vaak moeilijker dan je denkt.

Door je steeds meer bewust te worden wat je voelt, leer je jezelf echt kennen. Daardoor ontstaat er zelfkennis. In het lichaamswerk gaat het niet om de oefening, maar om het voelen in de oefening. Wat doet deze oefening of situatie met je?

Ademhaling is essentieel hierin. Door je adem in te houden probeer je je gevoelens meester te blijven. Veel van je spanningen worden veroorzaakt doordat je gevoelens onderdrukt. Voelen kost tijd. En tijd hebben we niet. Dat is een zeer ziekmakende situatie voor ons mensen.

Lichaamswerk leert je weer jezelf de belangrijkste te vinden en zorg en aandacht te besteden aan jezelf. Het lichaam is je huis waarin je woont. Zorg dus dat het op orde is.

Bedding voor bezinning: is een mogelijkheid om drie dagen geheel verzorgt te verblijven. 

Uniek omdat het de gelegenheid geeft om werkelijk met en op jezelf te zijn. Alle moetes zijn weg voor de tijd die je nodig hebt. 

Uniek omdat ik je opneem in mijn huis en mijn privé.

Uniek vanwege het op maat te maken traject. Dat wil zeggen dat jij bepaalt wanneer er contact is.

Uniek omdat ik mijn 29 jaar ervaringen van een therapie praktijk al mijn omgedane ervaringen kan inzetten. 

Bezinnen is stilstaan bij wat je echt belangrijk vind. je leert weer te vertrouwen op jezelf.

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik.

Over InnerMotion Lichaamswerk en bezinning

Verbaasd en verbijsterd was ik, toen ik ontdekte dat het leven IN mij zit. 

Mijn werk is gericht op het vertrouwd raken met alles wat je voelt in je lijf, waardoor persoonlijke groei en bewustwording op gang kunnen komen. Lichaamswerk vind ik een eenvoudige, direct werkende methode die ondersteunend is in de ontdekkingsreis naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Aan je eigen ontwikkeling werken is niet altijd leuk; er komen ook momenten dat je er weerstand tegen hebt. Ik ben ontwapenend en werk vanuit mijn hart. Ik weet je bijna altijd te verleiden om de weerstand te laten varen en met een glimlach te doen wat je te doen staat. 

Sinds 1991 ben ik werkzaam als therapeut Emotioneel Lichaamswerk. Vanuit mijn praktijk in ‘s-Heerenberg werk ik individueel. Sinds 2016 verzorg ik ook bezinningsdagen. Een uniek aanbod om drie dagen geheel verzorgt toe te komen aan jezelf.

Als ervaren lichaamstherapeute geef ik graag het vak door aan trainers en therapeuten. Daarom geef ik met veel plezier al 12 jaar les aan een beroepsopleiding voor aankomende therapeuten. (Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel )  

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik. Ik werk zeer regelmatig met volwassenen die een geschiedenis hebben van seksueel misbruik. Mijn ervaring is dat heling op gang komt als het stilzwijgen doorbroken kan worden. Zoals cliënten zeggen: “Het pijnlijkste is dat ik er niet over kon praten”. De lichaamsgerichte benadering geeft cliënten een nieuwe helende ervaring.


InnerMotion Lichaamswerk en bezinning

Marjo Vliegen

Stokkumseweg 70
7041 BX 's-Heerenberg

Lid van beroepsvereniging

Lichaamswerk en  Bezinning.