Leer je eigen veerkracht te vergroten (mét alpaca's)

Het Land van Kempers
Geesteren Gld

In de workshops en trainingen ‘Vergroot je Veerkracht’ leer je hoe je anders kunt kijken, voelen en vooral kan kiezen hoe je op tegenslag reageert. Hierbij werken we met onze alpaca’s ter ondersteuning en voor het plezier.

Tegenslag, ziekte, verlies, we hebben allemaal te maken met moeilijke en stressvolle gebeurtenissen. Veerkrachtige mensen weten hoe ze zichzelf daarna weer overeind krijgen. En veerkracht bezitten we in meer of mindere mate allemaal, maar het volledige potentieel benutten we vaak onvoldoende. Door te leren om  je veerkracht bewust in te zetten kun je veel beter reageren op stress en tegenslag.

Veerkrachtig zijn in je denken en doen biedt alleen maar voordelen:

  • Jaren van onderzoek wijst uit dat veerkracht een belangrijke sleutel is tot succes en tevredenheid.
  • Het helpt je bij het bereiken van je doelen.
  • Het werkt daarom ook positief voor je prestaties op school of op het werk.
  • Het beïnvloedt je mentale en fysieke gezondheid.
  • En dat draagt ook bij aan een betere kwaliteit van je relaties met anderen.

In de workshops en trainingen ‘Vergroot je Veerkracht’ leer je hoe je anders kunt kijken, voelen en vooral kan kiezen hoe je op tegenslag reageert en daarmee kunt  focussen op waar je naartoe wilt. Je krijgt verschillende praktische oefeningen aangereikt die je zelf op ieder moment kunt inzetten en verder uit kunt bouwen.

De trainingen en workshops vinden plaats in de authentieke Mongoolse yurt op Het Land van Kempers.

Het werken met dieren geeft een extra impuls en helpt om in het hier en nu te ervaren en te leren. In de trainingen en workshops zetten we onze alpaca’s in ter ondersteuning en natuurlijk voor het plezier.

Bekijk onze website voor meer informatie.

Over Het Land van Kempers

Al ruim vijf jaar coach en train ik mensen in het versterken van hun eigen potentieel. Na het ‘ontdekken’ van de wetenschap van de positieve psychologie heb ik me via diverse opleidingen toegelegd op veerkracht; die krachtbron die ons helpt in slechte én in goede tijden.

Mensen helpen zichzelf nóg veerkrachtiger te maken is mijn doel. En nu ik in een prachtige groene omgeving woon krijgt mijn manier om dat te bereiken, het werken met mens & dier, alle ruimte.

Leren doe je vooral door te ervaren en het kunnen maken van een persoonlijke vertaalslag.

Daarbij zijn ontspanning en plezier voor mij belangrijke schakels in een succesvolle training of workshop. Hier op Het Land van Kempers komt alles samen.


Het Land van Kempers

Natasja Kardos

Huiskesdijk 4
7274DW Geesteren Gld

Leer je eigen veerkracht te vergroten (mét alpaca's)