Anita Eeltink; Praktijk EFT-Aalten

Praktijk EFT-Aalten
Aalten

'If you wanna fly, you have to give up the shit that weighs you down' (Toni Morrison)Wat ik voor jou kan betekenen
Ik help jou je emotionele 'shit' (*) op te ruimen met eenvoudige doch effectieve technieken (zonder lange praatsessies).
De methodiek die ik gebruik (Emotional Freedom Techniques) is heel praktisch en met beide benen op de grond: no-nonsense en het klopt!
Wanneer iedereen zijn eigen 'rommel' opruimt, wordt de wereld een stukje mooier! En het fijne is: je hoeft het niet alleen te doen. Ik leer je deze technieken waar je zelf mee aan de slag kunt en waar nodig help ik je met de grote schoonmaak. 

Samenwerkingen:1) Met Henk Mengers van Loopgroep Zandloper geef ik 'Leefstijlrunning'. Bedoeld voor iedereen die op een laagdrempelige manier in eigen tempo wil leren hardlopen. Mét toelichting over ademhaling, houding, en techniek én veel persoonlijke aandacht. Niet alleen fijn voor je fysieke conditie, maar ook voor je hoofd ;-) 

2) Met Renate Grevers van Praktijk Gezond Gewicht ga ik op praktische wijze emotie-eten te lijf. Renate geeft voedings-en beweegadviezen en ik help met het 'herprogrammeren' van eetgewoontes en emotionele oorzaken. Een effectieve combinatie.

Wil je meer weten? Ik geef regelmatig informatie-avonden, lezingen, en uiteraard mag je ook bellen of langskomen om vrijblijvend kennis te maken. Op mijn website vind je ervaringen van cliënten, een zelfhulpinstructie en nog veel meer. Daar plan je ook zelf je afspraak.

(*) angsten, nare ervaringen, stress, onzekerheid, traumaverwerking, stemmingswisselingen, onverwerkt verleden, burn-out etc. 

Over Praktijk EFT-Aalten

Anita woont samen met man en kinderen in het buitengebied van Aalten. Ooit begon ze haar loopbaan als verpleegkundige en deed ze ervaring op in o.a. de psychiatrie. Tegenwoordig heeft ze haar eigen praktijk en leeft ze haar passie.

Anita in kernwoorden:

rustig - vriendelijk - humor - professioneel - hardlopen - duidelijk - snel tot de kern komen - 'toeval bestaat niet' - bestuurslid van Stichting EFT - Yoga - interesse in mystiek (wel met beide benen op de grond) - eerlijk - passie


Praktijk EFT-Aalten

Anita Eeltink

Akkermateweg 10
7122 LG Aalten

Anita Eeltink; Praktijk EFT-Aalten