Singer/songwriter; muziektheater | Keijenborg

Mijn passie is het zingen voor mensen die met bewustwording bezig zijn. Die de reis naar binnen zijn begonnen. Mensen die en antwoord zoeken op de vraag: Wie ben ik? Waarom heb ik mijn leven zo vorm gegeven als het nu is? Waar wil ik naar toe? Als zangeres en healer wil ik graag een "trait d'union" zijn. Helpen met het verbinden ven mensen met hun eigen wezen en met anderen.

De reis naar binnen.

Met eigen liedjes probeer ik gevoelens te vewoorden die zowel heel persoonlijk als universeel zijn. In een sessie komt daarbij: het juiste lied op het juiste moment inbrengen. Zo kan er ruimte ontstaan, die aanleiding kan zijn tot een nieuw perspectief. Een ontwikkelingsweg wordt zichtbaar. Het is een bijdrage tot een stukje verwerking en verdieping.

Mijn werkvormen:

1. Retourtje Binnenkant: een voorstelling met luisterliedjes en teksten. 2. Een CD genaamd "Het Is Van Mij". 3. Een muziektheaterproject: Kat en Mummie, geschreven en gespeeld samen met Meta Dame 4.Een workshop: Werk en Uitvoering 5. Een privésessie: jouw levensverhaal. 6. Een mijlpaalviering: combinatie van een privésessie en een voorstelling voor je gasten met jouw tekst en mijn songs om iets belangrijks te vieren. Evt. met een lied van mij op maat.

Mijn opleiding:

Ik heb van mijn studie Frans, mijn postdoctorale lerarenopleiding, mijn jaren in de verpleging, de opleiding Mens en Intuïtie en vele jaren zangonderwijs het beroep van Helend Zanger gedestilleerd. De combinatie zang en tekst vind ik heel krachtig. Zie voor een voorbeeld van een eigen lied, een chanson, de youtube-link hieronder.

Over Gerdy van der Graaf | Keijenborg


Foto 1 Gerdy van der Graaf Klik om te vergroten

Gerdy van der Graaf


Professionals in de categorie Muziek & Zang

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!