Met Hart en Ziel....JIJ! | Warnsveld

De Global Light Foundation - samen bouwen aan een netwerk van Licht en Liefde: Een uitnodiging om te ontwaken en je te herinneren wie je werkelijk bent.

Jouw Leven is een unieke ontwikkelingsweg en dient een groter doel. We leven in een enorm unieke tijd die uitnodigt om wakker te worden in wie we werkelijk zijn.

In deze tijd van grote verandering voelde ik me geroepen om een plek te creëren waar Liefde en verbinding, innerlijke wijsheid, het volgen van de stem van je Ziel, centraal staan. Om samen te bouwen aan een netwerk van licht en liefde. Dat begint bij jou en mij.

De verandering waar we doorheen gaan raakt niet alleen ons als mens, maar ook de aarde en alles wat op haar leeft. Oude structuren brokkelen af en dat kan op alle gebieden voor de nodige onrust en chaos zorgen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Alle lagen in ons worden aangeraakt en willen wakker worden. Dat vraagt om een diepere verbinding met je Zelf. 

De kern van de  programma’s van de Global Light Foundation:

Aanwezig ZIJN en leren luisteren naar wie jij bent is de sleutel tot transformatie.
Van willen en moeten naar het leven uitnodigen en luisteren naar jezelf.

Je leert:

  • Je hart wakker te maken en te gaan doen wat jij het liefste deelt.
  • Bij te dragen aan groei en verandering
  • Hoofd, Hart en Ziel met elkaar te verbinden
  • Vanuit het perspectief van je ziel naar je leven te kijken.

Over Marianne de Wolff | Warnsveld

Mijn naam is Marianne de Wolff. Ik ben altijd iemand geweest die zocht naar Waarheid, naar de diepere betekenis van het Leven en wie we als mens echt Zijn. 

Het heeft een hele tijd geduurd voor ik mijn hooggevoeligheid herkende en kon omarmen. Gevangen geraakt in diepe gevoelens van me niet verbonden voelen, me niet thuis voelen op aarde, relaties die strandden, de kinderen die niet kwamen, de vraagtekens die ik had over mijn werk, was er altijd in mij een stem die fluisterde, “Marianne, wie ben je echt?”

Die innerlijke drijfveer heeft me thuisgebracht bij wie ik werkelijk ben en me geholpen om mijn persoonlijkheid en mijn ziel bewust met elkaar te verbinden. Het heeft me ook vele facetten van spiritualiteit laten ontdekken en geleerd te luisteren naar wat resoneert met mijn diepste ZIJN.

Als Lifeteacher help ik je om Licht te werpen op je zielsverlangen en het pad van je ziel. Ieder mens loopt een uniek pad. Ik gebruik daarbij de prachtige tools die ik geleerd heb in mijn opleiding tot lifeteacher, transformational presence coach en astrologie. Ik neem jouw unieke blauwdruk, je horoscoop, mee als leidraad.

Naast een rugzak vol met deze prachtige tools neem ik veel levenservaring en wijsheid mee en vooral een hart gevuld met Liefde. Leren dat je ok bent en dat je precies bent waar je moet zijn is misschien wel de grootste uitdaging voor ons in een maatschappij die gebaseerd is op competitie, succes en prestatiedrang.

Je bent welkom.


Foto 1 Marianne de Wolff Foto 2 Marianne de Wolff Foto 3 Marianne de Wolff Foto 4 Marianne de Wolff Klik om te vergroten

Global Light Foundation
Marianne de Wolff


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek