Lichaamswerk en Bezinning. | 's-Heerenberg

Lichaamswerk leert je weer wat 'voelen' is. Want voelen is vaak moeilijker dan je denkt.

Door je steeds meer bewust te worden wat je voelt, leer je jezelf echt kennen. Daardoor ontstaat er zelfkennis. In het lichaamswerk gaat het niet om de oefening, maar om het voelen in de oefening. Wat doet deze oefening of situatie met je?

Ademhaling is essentieel hierin. Door je adem in te houden probeer je je gevoelens meester te blijven. Veel van je spanningen worden veroorzaakt doordat je gevoelens onderdrukt. Voelen kost tijd. En tijd hebben we niet. Dat is een zeer ziekmakende situatie voor ons mensen.

Lichaamswerk leert je weer jezelf de belangrijkste te vinden en zorg en aandacht te besteden aan jezelf. Het lichaam is je huis waarin je woont. Zorg dus dat het op orde is.

Bedding voor bezinning: is een mogelijkheid om drie dagen geheel verzorgt te verblijven. 

Uniek omdat het de gelegenheid geeft om werkelijk met en op jezelf te zijn. Alle moetes zijn weg voor de tijd die je nodig hebt. 

Uniek omdat ik je opneem in mijn huis en mijn privé.

Uniek vanwege het op maat te maken traject. Dat wil zeggen dat jij bepaalt wanneer er contact is.

Uniek omdat ik mijn 29 jaar ervaringen van een therapie praktijk al mijn omgedane ervaringen kan inzetten. 

Bezinnen is stilstaan bij wat je echt belangrijk vind. je leert weer te vertrouwen op jezelf.

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik.

Over Marjo Vliegen | 's-Heerenberg

Verbaasd en verbijsterd was ik, toen ik ontdekte dat het leven IN mij zit. 

Mijn werk is gericht op het vertrouwd raken met alles wat je voelt in je lijf, waardoor persoonlijke groei en bewustwording op gang kunnen komen. Lichaamswerk vind ik een eenvoudige, direct werkende methode die ondersteunend is in de ontdekkingsreis naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Aan je eigen ontwikkeling werken is niet altijd leuk; er komen ook momenten dat je er weerstand tegen hebt. Ik ben ontwapenend en werk vanuit mijn hart. Ik weet je bijna altijd te verleiden om de weerstand te laten varen en met een glimlach te doen wat je te doen staat. 

Sinds 1991 ben ik werkzaam als therapeut Emotioneel Lichaamswerk. Vanuit mijn praktijk in ‘s-Heerenberg werk ik individueel. Sinds 2016 verzorg ik ook bezinningsdagen. Een uniek aanbod om drie dagen geheel verzorgt toe te komen aan jezelf.

Als ervaren lichaamstherapeute geef ik graag het vak door aan trainers en therapeuten. Daarom geef ik met veel plezier al 12 jaar les aan een beroepsopleiding voor aankomende therapeuten. (Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel )  

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik. Ik werk zeer regelmatig met volwassenen die een geschiedenis hebben van seksueel misbruik. Mijn ervaring is dat heling op gang komt als het stilzwijgen doorbroken kan worden. Zoals cliënten zeggen: “Het pijnlijkste is dat ik er niet over kon praten”. De lichaamsgerichte benadering geeft cliënten een nieuwe helende ervaring.


Foto 1 Marjo Vliegen Foto 5 Marjo Vliegen Klik om te vergroten

InnerMotion Lichaamswerk en bezinning
Marjo Vliegen


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!