Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing | Didam

Quantum Soul Body Fusion®  in combinatie met Trance Healing

Voor kinderen en volwassenen

In mijn praktijk werk ik al enige tijd met Quantum Soul Body Fusion en Trance healing Altered State

Wat is quantum eigenlijk? Wetenschappers benoemen een plotselinge verandering, quantum. Een quantum is "de onzichtbare eenheid waarin de golven kunnen worden uitgezonden of geabsorbeerd".

Het zelf genezend vermogen  wordt direct gestimuleerd.

Door de Quantum Soul Body Fusion ontstaat er een plotselinge verandering in bewustzijn. Je ziel en lichaam komen weer op een lijn. Soul body fusion zet een interactief proces in werking waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren. Dit opent deuren naar steeds snellere groei.

Spiritueel - Mentaal - Emotioneel -Fysiek niveau.

Deze healing  combineren ik met trance healing. Altered State is een healing waardoor mijn gids, die mij bijstaat tijdens de healing,  iedereen persoonlijk aanraakt en een healing geeft. 

Het is altijd mogelijk om een groepshealing bij te wonen. Wel even van te voren opgeven. 

Om 19.15 uur is de inloop en we starten om 19.30 uur. Er is gelegenheid om daarna met een kopje koffie of thee na te praten.

De avond wordt dan rond 21.00 uur afgesloten. Kosten zijn 15.00 Euro pp

Bel even voor de juiste data.

Ook is het mogelijk om bij je thuis te komen. Op deze avond is Healing en reading mogelijk. Of een combinatie daarvan.

 

Over Ineke Heitink | Didam

Welkom

Het doel van mijn werk met elk consult, elke reading en healing, workshop en cursus is te helpen bij bewust worden en inzicht in de persoonlijke groei te krijgen, zodat je in je kracht komt te staan. Blij en gelukkig worden.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland.

De opleiding Mediamiek Kinderwerker kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Mijn leven is zeker niet vanzelf gegaan en ik ben me van mijn angsten, mijn pijn en mijn verdriet bewust geworden. Vaak is het een eenzaam pad geweest, omdat ik veel zelf heb moeten ontdekken en doorleven. Hierbij heb ik me vaker afgevraagd waarom het zo heftig moest zijn.

Nu weet ik dat ik nooit alleen ben geweest, want de spirituele wereld is er altijd, niet alleen voor mij, maar ook voor jou, ook als het niet direct voelbaar is!


Professionals in de categorie Healing en reading

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!