Educatie serie “Word bewust en maak je vrij” | Vragender

Ik ben afgelopen jaren op dit pad terecht gekomen door dat ik in aanraking kwam met de energie die ons allemaal in een soort slaap toestand houdt. Zodra we dan iets nieuws willen creëren, wat te maken heeft met bewustwording, wordt deze kracht om je tegen te werken groter. Dit kan komen door een twijfelende gedachte of een overtuiging die je zegt dat het allemaal onzin is.

Je gevoel zegt iets anders maar je verstand is sterker en leidt je af naar dagelijkse werkzaamheden. Dit kwam ik in mijn leven veel tegen tot dat ik dit ben gaan onderzoeken en me verbonden heb met dit deel. Ik kreeg inzichten dat deze krachtige energie veel verder gaat dan alleen hier op aarde. Maar dat het altijd in de luwte werkt en jou de illusie geeft dat deze gedachten van je zelf zijn.

Nu ben ik op een punt aangekomen dat het tijd wordt dat ik mijn inzicht en informatie met jou mag gaan delen. Met deze informatie ga je in een 6 daagse training zelf aan de slag met jouw thema's en krijg je een hele andere kijk op jouw leven.

Voor meer informatie verwijs ik je naar onze website.

Lieve groet,

Ronnie Bennink

Over Wilmi Eppink en Ronnie Bennink | Vragender

Hallo, ik ben Wilmi Eppink,

Van kinds af aan ben ik al gevoelig. Deze gevoeligheid hoorde zo bij me, dat ik er niet eens bewust van was. Ik voelde haarfijn wat er speelde in en om het huis. Mijn voelsprieten zijn heel verfijnd en ik voel ook allerlei situaties van te voren aan. Op latere leeftijd ben ik hier meer bewust mee aan de gang gegaan. Ik heb er ook meer over gelezen en cursussen/opleidingen gevolgd. Dit was voor mij wel een openbaring. Het is een vorm van thuiskomen. Met deze groei in mijn eigen bewustzijn, ben ik verder gaan kijken wie ik ben en leef ik meer vanuit mijn intuïtie.

Hoi, ik ben Ronnie Bennink,

Mijn eerste kennismaking met het spirituele was al op jonge leeftijd. Op een gegeven moment voelde ik de energie stromen door mijn hele lichaam. Op een latere leeftijd ben ik in contact gekomen met Reiki. Hier ben ik bewust geworden dat alles wat er om ons heen gebeurt energie is. Door deze groei ben ik steeds verder gaan voelen en onderzoeken wat het is, hoe dit werkt en wat er allemaal gebeurt. Sinds ik ervan bewust werd dat alles energie is kijk ik anders naar het leven. We zijn elkaar op ons levenspad tegen gekomen en merken dat onze gaven elkaar versterken.

Nu is het punt aangebroken om dit ook met jullie te delen door middel van sessies en workshops. Via deze weg willen we een steentje bijdragen dat jij meer en meer in balans komt, waardoor je sterker in je eigen kracht gaat staan.


Foto 1 Wilmi Eppink en Ronnie Bennink Klik om te vergroten

Helderlichtinzicht
Wilmi Eppink en Ronnie Bennink


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek