Marlies Olthof, healing en coaching | Harreveld

In 1965 ben ik naar de aarde gekomen om hier samen met jullie plezier te maken. Ondanks het plezier op aarde, mogen we ook onze afspraak met het Universum niet vergeten en leren wat we hebben afgesproken. We weten [meestal] niet wat deze afspraak is, wat we willen leren. Dat is ook niet nodig maar daarom kunnen we wel het gevoel hebben dat we van ons pad afwijken en zoeken dan hulp op weer op het ‘goede’ pad te komen.

Deze hulp wil ik jullie graag bieden. Samen kijken we dan waar je moeilijkheden zitten, waar je tegenaan loopt. Ik help je door er samen over te praten, en zo nieuwe inzichten te krijgen.

Het zelfhelend vermogen activeer ik door een healing te geven, zodat ook je lichaam er klaar voor is om blokkades op te ruimen en er ruimte komt om verder te gaan met nieuwe dingen of het stukje waar je in vast loopt. Om zo weer bij je bron, je eigen kracht te komen. Er komt rust in je hoofd zodat je weer helder kunt denken.

Als het nodig is geef ik je adviezen over de voeding die belangrijk voor je is.

Het is dus een holistische healing, speciaal op jou afgestemd wat jij op dat moment nodig hebt om verder te kunnen. 

Over Marlies Olthof | Harreveld

In 2015 ben ik afgestudeerd als kinesioloog, een heel mooi beroep! Een paar jaar later begon het toch te kriebelen. Is dit het helemaal voor mij?

Mijn antwoord was nee en besloot met mijn praktijk een andere koers te gaan varen. Energie doorgeven, daar ligt mijn passie! Dit combineren met coaching en kinesiologie maakt dat ik het beste geef van mezelf. Dit is waar ik blij van word!

Mijn geboortejaar is 1965 en ben trotse moeder van 2 tienerzonen!


Foto 1 Marlies Olthof Foto 1 Marlies Olthof Klik om te vergroten

Marlies Olthof


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek