Energiewerk ~ Bewustwording ~ Leefkracht | Zutphen

Last van (chronische) pijn of klachten?
Behoefte aan balans in je lichaam, je emoties, je hoofd, je energiepeil?

Of herken je jezelf in onderstaande klachten?

 • bekkeninstabiliteit
 • rug-, nek- en schouderklachten
 • scheefstand van de botten en wervels, zoals bij scoliose en hernia
 • pijnlijke gewrichten, ontstekingen, RSI klachten
 • blokkades zowel fysiek als emotioneel
 • vermoeidheid, slecht slapen, moeite met ontspannen
 • hoofdpijn, darm- en maagklachten
 • stressgerelateerde klachten, burn-out, depressie
 • emotionele onrust uit het verleden of in het heden
 • moeite hebben met het doorbreken van een vicieuze cirkel
 • geen zelfvertrouwen en kracht meer voelen
 • spierpijn en blessures
 • hoge bloeddruk

Veel van deze klachten en ziektebeelden kunnen met Energetische Therapie worden behandeld. Iedere sessie is individeel en gericht op de klachten of op de behoefte die op dat moment aanwezig is op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. De therapie heeft dan ook een integrale benadering: naast de energetische behandelingen vindt een stuk begeleiding plaats op het gebied van bewustwording en –ontwikkeling. 

"Een behandeling met energie om je gezondheid en kwaliteit van leven te helpen verbeteren: een samenwerking vanuit het H A R T, met een lach en een traan, krachtig en ook respectvol, met diepgang en luchtigheid op een manier die veilig en natuurlijk is."

Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van Praktijk IK VOEL ME FIJN.

Over Krista Aalbrecht | Zutphen

Mijn naam is Krista Aalbrecht. Al jarenlang heb ik mij verdiept in praktische toepasbare methodes om lichaam en geest in balans te brengen, zoals tai chi, yoga en natuurgeneeswijzen. Op het moment, dat ik graag mijn eigen passie en talenten beter tot uitdrukking wilde laten komen, kwam Quantum-Touch® op mijn pad. Door de krachtige resultaten die ermee bereikt werden, maakte deze supermooie vorm van diepgaande healing direct enorme indruk op mij.

Sinds 2012 heb ik mijn werk als Energetisch Therapeut verder kunnen ontwikkelen en verdiepen en werk ik zowel vanuit de fijne praktijkruimte in Zutphen als op locatie. Energetische Therapie wordt veel gebruikt bij verschillende gezondheidsklachten op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Naast de energetische behandelingen bestaat de therapie dan ook uit een stuk begeleiding op het gebied van bewustwording en –ontwikkeling. Vanuit een veilige omgeving en met een liefdevolle intentie creëren we een inzichtelijk traject, waarbij alle aspecten die aandacht nodig hebben aan de orde kunnen komen. De verbinding met jezelf weer kunnen voelen, is het begin van heelwording: hierdoor kun je je weer makkelijker overgeven aan dat wat het leven jou presenteert, zowel positief als negatief.

Acute en/of chronische pijnklachten, emotionele onrust of pijn in een moeilijke periode uit het verleden of heden, moeite hebben met het doorbreken van een vicieuze cirkel, geen zelfvertrouwen of kracht meer voelen, overbelasting van het zenuwstelsel in de vorm van stress, burn-out of depressie zijn situaties waarbij deze therapie veel kan betekenen.

Je bent van H A R T E welkom.


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek