Coaching in de natuur/ sound bath meditation | Lichtenvoorde

"Ons lichaam is onze tuin, onze wil de tuinier"

Zorg ook goed voor jezelf, dan pas kun je (weer) goed voor anderen zorgen

Lucerna Welzijnscoaching

We staan altijd voor anderen klaar. We moeten altijd zoveel van onszelf. We denken te weten wat anderen van ons denken. We zijn strenger voor onszelf als voor een ander. Werkloos worden. Alle ballen onhoog moeten houden, Niet weten waar je de tijd vandaan moet halen, Herkenbaar? Angsten, rouw, eenzaamheid, burnout, depressie, (lichte) trauma's, slapeloosheid, stress. Veel van deze symptomen worden veroorzaakt door stress en omdat er een belangrijk patroon doorbroken wordt. Dan kan hulp van buitenaf heel fijn zijn.  D.m.v. allerlei methodes, technieken en gebruik van de natuur (Shinrin-Yoku) geeft Dagmar je inzichten en handvatten zodat jij niet alleen tot rust komt, maar ook weer verder kunt om je mooiste leven te leven. 

klank-lig meditatie/ sound bath meditation.

De bijzondere warme en ontspannende meditatieve klanken van de hand pan. Dit bijzondere handgemaakte instrument neemt je mee op reis naar een beleving vol rust, ontspanning, ontroering, magische en verrassende klanken. Op diverse prachtige locaties. Ik werk regelmatig samen met yoga docentes, neem gerust contact met me op. Diverse reacties: "WOW, wat een ervaring en energie, ik wil in deze wereld blijven", "Enorm genoten van de helende klanken van je hand pan", “therapeutisch klanken”, “sprankelende, liefdevolle klanken" “ik ben weer heerlijk opgeladen”, “deze klanken komen bij mij binnen tot het diepste van mijn ziel”, "kippevel".  

Over Dagmar Buesink | Lichtenvoorde

Mijn naam is Dagmar Buesink en ik woon in het gezellige dorp Lichtenvoorde. Als kind opgegroeid midden in de bossen in Aalten is mijn liefde voor de natuur ontstaan. Ik heb heel wat afgestruind, in bomen geklommen, gewandeld, genoten, troost gezocht en plezier gehad in en met de natuur. Kortom ik heb ervaren wat de natuur met je doet als mens. Zowel bij mijzelf als bij anderen.

Dat de natuur als een rode draad door mijn leven loopt, bleek wel toen ik later in mijn werk als activiteitenbegeleidster de natuur heb ingezet in het genezings proces én acceptatie proces bij anderen. Toen mijn baan een aantal jaren geleden werd opgeheven kwam ik op een nieuw kruispunt in mijn leven. Wat nu? Ik heb een aantal opleidingen gevolgd en heb mijn grootste angst overwonnen, namelijk "pijl breken" en over hete kolen lopen. En ik heb de stap genomen om voor mijzelf te beginnen, want ondernemen is eigenlijk niet mijn ding, maar voor betekenis zijn voor anderen wel.

Ik sta positief en optimistisch in het leven en kan erg genieten van de mooie gebeurtenissen die ik mee maak. Anderen omschrijven mij als een geduldig, sociaal, respectvol, rustig, betrouwbaar, ruimdenkend, creatief en eerlijk persoon. Mijn hobby's zijn (je raad het al) wandelen in de natuur met anderen, maar ook alleen op pad met een fototoestel, want natuur fotografie is ook een hobby van mij. Ik verslind vele boeken en iedere week ben ik in de zaal te vinden voor meerdere potjes Dynamick tennis.


Foto 3 Dagmar Buesink Foto 6 Dagmar Buesink Klik om te vergroten

Lucerna Welzijnscoaching
Dagmar Buesink


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!