Voor kinderen, jongeren en volwassen. Leef het leven zoals het is bedoeld, met plezier en vertrouwen | Doetinchem

Individuele begeleiding geeft je allereerst helderheid in de situatie die er nu is. Dit kan een situatie zijn in relatie tot werk, tot een partner, tot een kind of tot het leven. Deze situatie bepaalt wellicht jouw leven op dit moment. Dit gaan we veranderen, zodat jij jouw positie in de situatie gaat bepalen. Je krijgt weer de regie over jouw eigen leven.

 

Voorbeelden voor mogelijke individuele begeleiding

  • heftige angsten, die belemmeren om vol vertrouwen in het leven te staan
  • negatieve gemoedstoestanden, die beperken om te genieten van het leven
  • fysieke ongemakken, die de oorsprong hebben in emoties of psyche
  • stress gerelateerde klachten, waarbij onrust een grote invloed heeft op het leven
  • relatieproblemen, met ingrijpende gevolgen voor het persoonlijk welzijn
  • gepest worden of pesten, dat het zelfbeeld en de schoolresultaten beinvloedt
  • faalangst of examenvrees, dat blokkeert om succesvol te zijn of te slagen
  • overgevoeligheid, dat vaak onvoldoende weerbaarheid tot gevolg heeft

Jongerenbegeleiding

De begeleiding van jongeren richt zich met name op het vinden van de eigen plek in de maatschappij. Als de richting duidelijk is, geeft dat meer vertrouwen en daadkracht om ervoor te gaan en te slagen in hetgeen je wilt bereiken.

Begeleiding van kinderen

Stempels worden in deze tijd in overvloed op kinderen geplakt. Dat is soms fijn als herkenning. Maar dan, hoe ga je hier dan mee om? Praktische aanwijzingen een vaardigheden helpen het kind in het vergroten van het zelfvertrouwen, de eigenwaarde, de concentratie en de wilskracht.

 

Over Adelaine Legters | Doetinchem

De komst van mijn kinderen heeft een totale wending in mijn leven gebracht. Alles was opeens minder vanzelfsprekend en vroeg om een meer flexibele en open instelling. Gezondheid en welbevinden werden prioriteit nummer één, zowel voor de kinderen als voor mijzelf. Het vinden van een goede balans tussen werk, kinderen en ontspanning was een hele klus en vergde jaren. Maar het heeft mij uiteindelijk veel dichter bij mijzelf gebracht, met meer vrede en vreugd in mijn hart.

Mijn werk als intercedente bij Randstad Uitzendbureau in de jaren '90 maakte destijds al heel helder dat werken met mensen mijn passie is. Ik vond het heerlijk om mensen te leren kennen en te bemiddelen in het vinden van een juiste werkplek, een plek waar de mens zich prettig voelde. Het verlangen bestond echter al langer om op een dieper en persoonlijker wijze met mensen bezig te zijn.

Na mijn opleiding als Journey (helende reis) therapeut, ben ik in 20met een eigen praktijk begonnen. Ik ben mij verder gaan bekwamen in numerologie, energiewerk, boeddhisme, sjamanisme, de kracht van gedachten, familieopstellingen, yoga, bewustzijnswerk, de helende werking van edelstenen en mineralen en de Bach Bloesemremedies.

In mijn praktijk is het uitgangspunt een omgeving waarin de mens tot rust kan komen en zichzelf kan zijn.


Foto 3 Adelaine Legters Foto 6 Adelaine Legters Foto 10 Adelaine Legters Klik om te vergroten

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!