Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) - een plek voor ontmoeting | Lochem

Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) is een plek voor ontmoeting voor een ieder. Het wil uitgroeien tot een lokaal, regionaal en landelijk centrum voor ontmoeting en inspiratie.

Er vindt debat, dialoog, studie en bezinning plaats op ethische, religieuze, filosofische en levensbeschouwelijke onderwerpen. Kunst, literatuur, poëzie, muziek, theater en ontspanning vinden er een plek. Er zijn eigentijdse vieringen op vaste en wisselende tijden. Het is een mix van een Huiskamer en een Leerhuis.

BIC is ook een “Ambassade van Vrede” en is gevestigd aan de Noorderwal 17, 7241 BL te Lochem.

Kernbegrippen van waaruit gewerkt wordt, zijn: verwonderen, verbinden, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Het BIC is ook een plek waar mensen bij heftige gebeurtenissen in de samenleving terecht kunnen om er met elkaar over te spreken.

Ga voor meer informatie naar de website of mail ons.

Over Erna Wagenaar | Lochem

Het BIC wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers uit de hele regio. Zij zorgen onder andere voor gastvrije ontvangst, een kopje koffie, een luisterend oor, inspirerende workshops, thema-ontmoetingen, de Ambassade van Vrede, onderhoud van de tuin en het pand, geweldige ideeën en alles wat het mogelijk maakt om die ook uit te voeren, PR, de Mini Bieb, de website, enzovoort.

Iets voor jou? Wil je meer weten? Kom gerust eens langs of stuur een berichtje. Wij zien je graag!


Foto 1 Erna Wagenaar Foto 2 Erna Wagenaar Klik om te vergroten

BIC - Bezielend Inspiratie Centrum
Erna Wagenaar


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!