Bewust Achterhoek » Nieuwsbrief » Wandel mee met Bewust Achterhoek - win een meditatiekussen - agenda

De minifestivals in Lochem en Winterswijk zijn achter de rug. Wat waren ze leuk! In deze nieuwsbrief een terugblik.

Afgelopen weekend was bovendien de eerste Bewust Achterhoek inspiratiewandeling. Ook die activiteit was geslaagd. Dus vanaf nu wandelen we regelmatig ergens in de Achterhoek. Ook op 6 oktober. En op 28 oktober, de Dag van de Stilte.

En nu de herfst aanbreekt werd het hoog tijd om de drie winnaars van de zomerwinactie te loten. Er is ook weer een nieuwe prijs waar je kans op kunt maken. 

Natuurlijk sluiten we af met de agenda vol met allerlei activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en duurzaamheid. Misschien is er iets voor je bij?

Veel leesplezier!

  In deze nieuwsbrief:

  • Werken bij Zuiver Geluk Zutphen?
  • Wandel mee op zaterdag 6 oktober of zondag 28 oktober
  • Nieuw aangesloten bij Bewust Achterhoek
  • Win een meditatiekussen van het merk Flowee
  • Sfeerimpressie minifestivals Lochem en Winterswijk
  • Agenda september en oktober 2018

  Werken bij Zuiver Geluk Zutphen?

  Heb je altijd al zo’n fijne spirituele winkel willen hebben? Dan is nu je kans!

  Vanaf 1 november is er plek voor één of twee personen die (samen) de winkel Zuiver Geluk aan de Spittaalstraat in Zutphen runnen. Zuiver Geluk heeft verschillende modellen van (soft)franchise tot shopmanager. Met meer, minder of weinig risico, maar wel als zelfstandig ondernemer.

  Kijk vast op www.zuivergeluk-zutphen.nl. Heb je interesse, mail of bel met Ria Borst via
  ria@zuivergeluk.nl en 06 29 731 752

  Wandel mee met Bewust Achterhoek op zat 6 okt of zon 28 okt

  De deelnemers aan de inspiratiewandeling van 8 september op Landgoed Hackfort in Vorden onder begeleiding van wandelcoach Annemiek van der Velden van De Gouden Wandeling vonden het een mooie ochtend.

  Niet alleen omdat het heerlijk was om buiten te zijn, maar ook omdat de vragen en opdrachten van Annemiek nieuwe inzichten gaven. En bovendien zeiden veel deelnemers dat het fijn was gelijkgestemden te ontmoeten. Het was ook een fijne groep mensen!

  Daarom hebben we voor de maand oktober twee wandelingen gepland, zodat ook jij die ervaring kunt hebben. 

  Op zaterdag 6 oktober wandelen we onder begeleiding van Mindful Walk coach Carolien Ketels op landgoed Enghuizen bij Hummelo. Tijdens de wandeling zal Carolien uitleg geven over de principes van Mindful Wandelen en deelnemers laten ervaren wat het is en wat het voor je kan betekenen. Meer informatie vind je hier.

  Op de Dag van de Stilte, zondag 28 oktober, wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Dagmar Buesink in stilte op landgoed Mentink bij Winterswijk. Deze 'Frisse Blik wandeling' - die dus in stilte zal plaatsvinden, alleen Dagmar zal af en toe het woord hebben - geeft volop gelegenheid om te genieten van de natuur, van rust en ontspanning en jezelf op te laden. Dagmar zal de deelnemers (eenvoudige) opdrachten geven waardoor je dingen zult gaan zien vanuit een ander perspectief. Meer informatie vind je hier.

  Nieuw aangesloten bij Bewust Achterhoek!

  De afgelopen maanden hebben veel aanbieders zich aangesloten bij Bewust Achterhoek. We hebben ze nog niet allemaal geintroduceerd in de nieuwsbrief. Vanaf nu stellen we er in elke nieuwsbrief een aantal aan je voor. Misschien kunnen ze iets voor je betekenen!

  Het overzicht van alle - bijna 150 - aangesloten aanbieders vind je hier.

  Dory Masselink - Praktijk Energiebron - Eibergen
   

  Praktijk Energiebron, één met jezelf! Als energetisch therapeut help ik je o.a. met Access Bars en Reiki. Tevens help ik je als bewustzijnscoach op je weg naar meer bewust 'Zijn'. Kies voor meer energie, rust, bewustzijn, heling en mogelijkheden!

  Lees meer...

  Christa Aarnink - Seybelt Paardencoaching - Winterswijk
   

  Het scherpe waarnemingsvermogen van het paard gebruiken we om met mensen te reflecteren op thema’s als leiderschap, samenwerking en communicatie. Het paard is de coach en de deelnemer hoeft alleen de signalen op te vangen om inzicht te krijgen. 

  Lees meer...

  Eric van Grootel - Touching Sound - Eefde
   

  Lessen zang, spraak, adem, presentatietechniek; Stembevrijding, klank-adem therapie; Shamanic voicework, mantra; Klankimprovisatie, liederen, recitatie op aanvraag; Multimedia-concert; transformerend klankconcert; Klankgroep Tao Vocaal

  Lees meer...

  Heleen Mombarg - Puur ChaDo - Groenlo
   

  Thee is een bijzonder mooi product dat heel veel mensen verrast met zijn fijne aroma's en smaken. Tijdens de workshops/ proeverijen die ik geef vertel ik graag over de mooie wereld van de thee en laat ik je verschillende theeën proeven.

  Lees meer...

  Win een meditatiekussen van het merk Flowee

  De komende weken kun je kans maken op een meditatiekussen van het merk Flowee.

  Een meditatiekussen geeft je de juiste steun tijdens je meditatie, zodat jij je aandacht volledig kunt richten op je meditatie. Dit kussen is gevuld met boekweitkaf. Hierdoor is het kussen goed isolerend, zit zacht en toch stevig.

  Dit kussen is beschikbaar gesteld door Linda Brink van Aureole. In haar webshop vind je naast meditatiekussens ook andere artikelen die je kunnen ondersteunen in je ontspanning.

  Wil je kans maken op een meditatiekussen? Stuur een mail naar info@bewustachterhoek.nl met als onderwerp 'kussen' en in het berichtveld je naam, adres gegevens en telefoonnummer. Reageer uiterlijk 28 september In de nieuwsbrief van 29 september wordt de winnaar bekend gemaakt.


  Gedurende de zomer werden drie prijzen verloot. En inmiddels zijn de winnaars bekend.

  • Elly Arends wint een gesprek met haar huisdier door Erica Weeda
  • Selma Kruiniger wint een healing sessie met Anneke Stuij
  • Esthel Wubbels wint een mini biografisch sprookje door Lieke Deelstra

  Van harte gefeliciteerd alledrie! Jullie ontvangen dit weekend een bericht van ons.

  Terugblik minifestivals Lochem en Winterswijk

  Twee weken geleden vonden in Lochem en Winterswijk minifestivals plaats. De reacties van bezoekers op beide festivals waren erg lovend. Ze prezen het veelzijdige aanbod en de mooie locaties Lief Lekkerland in Lochem en Aarde-Werk De Stegge in Winterswijk-Kotten. 

  Het vraagt veel tijd en energie, het organiseren van een dergelijk festival maar wat was het leuk. Het smaakt zeker naar meer. Dus de komende tijd broeden we op een vervolg. 

  En heb je de festivals gemist, geniet nog even mee met een selectie van foto's.

  • Willem Beekman geeft een rondleiding door zijn permacultuurtuin
  • Noam Shalgi neemt mensen mee op een wandeling naar hun gevoel
  • Veel belangstelling voor de lezing van Tanja Abbas
  • Yin Yoga in het gras met Roekje Oudenhoven
  • Anneke Stuij geeft een sessie Reconnective Healing
  • Twee bezoekers proeven thee van Heleen Mombarg
  • Linda Brink geeft een Reiki behandeling in de wilgenhut
  • Bob en Anne geven persoonlijke concertjes
  • Christa Aarnink samen met Napoleon aan het coachen

  Onderaan deze nieuwsbrief vind je nog de agenda met veel mooie activiteiten, georganiseerd door de aangesloten aanbieders.

  Dankjewel voor je belangstelling voor Bewust Achterhoek. FIjn dat je ons volgt! Ik wens je veel genieten van de (na)zomerse dagen en de naderende herfst.

  Warme groet,
  Saskia Juijn
  Coördinator Bewust Achterhoek


  Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
  En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
  Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

  Agenda overzicht september en oktober 2018

  Veronica Holtslag Zevenaar

  Adempauze wandeling
  ZA 24 aug | 9.00-11.00

  Zevenaar | Veronica Holtslag
  Opladen, afkicken en tot rust komen. Geen zweverig gedoe, maar met aandacht in de natuur zijnen voelen wat het met je doet. Grotendeels in stilte. Maar als je wilt is er ook ruimte om ervaringen te delen. Bewust beleven en in het NU zijn.
  Lees verder →

  Linda Brink Vanuit je luie stoel

  Zelfliefde Challenge
  WO 28 aug | 00.00-00.00

  Vanuit je luie stoel | Linda Brink
  Jouw gratis 5 daagse training waarin ook jij jezelf liever zult gaan vinden en accepteren. Allemaal willen we erkenning en liefde. We hoeven het vanaf NU niet meer buiten onszelf te zoeken. Je krijgt inzichten, waardoor je anders naar jezelf kijkt.
  Lees verder →

  Ans Hoogland Zutphen

  Dru Yoga: ervaar ook de kracht van zachte beweging! Meedoen wanneer jij wil.
  MA 02 sep | .-.

  Zutphen | Ans Hoogland
  Dru Yoga is een zachte vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig. Je kunt op elk moment instromen en beginnen met een kennismakingsles.
  Lees verder →

  Janny Jansen Gorssel

  Help jezelf met homeopathie
  MA 02 sep | 19.30-21.30

  Gorssel | Janny Jansen
  Tijdens deze 4-wekelijkse workshop leer je alles over eerste hulp met homeopathie en krijg je inzicht hoe je zelf op een natuurlijke manier kunt bijdragen aan het genezingsproces van je lichaam en dat van anderen.
  Lees verder →

  Victor Hunnik Doetinchem

  Voor ondernemers de 1 op 1 training: Anders denken, anders doen.
  DI 03 sep | 00.00-00.00

  Doetinchem | Victor Hunnik
  Ben jij het zat om steeds (diezelfde) tegenslagen te hebben? Om elke keer je zelf te moeten oppeppen om ondernemer te blijven? Ben je klaar voor succesvol ondernemen? Ben je klaar voor voorspoed? Dan is deze training iets voor jou!
  Lees verder →

  Victor Hunnik Doetinchem

  1 op 1 training: Anders denken, anders doen.
  DI 03 sep | 00.00-00.00

  Doetinchem | Victor Hunnik
  Ben jij het zat om steeds (diezelfde) tegenslagen te hebben? In relaties, op je werk of met vrienden? Ben je klaar voor blijvende veranderingen in jouw leven? Ben je klaar voor voorspoed? Dan is deze levensveranderende training iets voor jou!
  Lees verder →

  lezing spagyriek
  DI 03 sep | 19.30-00.00

  Lochem | Wilma Gaasbeek

  Lees verder →

  Ans Hoogland Zutphen

  Dru Yoga: ervaar ook de kracht van zachte beweging! Meedoen wanneer jij wil.
  DO 05 sep | .-.

  Zutphen | Ans Hoogland
  Dru Yoga is een zachte vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig. Je kunt op elk moment instromen en beginnen met een kennismakingsles.
  Lees verder →

  Lucie Jelsma Doetinchem

  Leren omgaan met (dreigende) conflicten en weerstanden in je relatie(s) en in je werk.
  VR 06 sep | 19.00-22.00

  Doetinchem | Lucie Jelsma
  Omgaan met conflicten en weerstanden. Je ontdekt handelingsmogelijkheden waardoor je de gevoelens van machteloosheid tijdens conflicten en weerstanden leert omzetten naar effectief gedrag waardoor je de eigen regie leert nemen.
  Lees verder →

  Thea van Hoof Halle

  Kruidencursus Van top tot teen
  ZA 07 sep | 10.00-12.30

  Halle | Thea van Hoof
  In deze cursus van 10 lessen gaan we wat dieper in op de theorie achter het gebruik van geneeskrachtige planten, en leren we hoe we veilig en effectief gebruik kunnen maken van de heilzame werking van planten voor onszelf en onze gezinsleden.
  Lees verder →

  Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen Warnsveld (bij Zutphen)

  Dansende Voeten
  ZA 07 sep | 20.00-23.00

  Warnsveld (bij Zutphen) | Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen
  Dansen op blote voeten met DJ Harm, de 1ᵉ zaterdag v.d. maand in het Cultureel Centrum Het Nut in Warnsveld bij Zutphen, met levendige muziek uit alle windstreken.
  Lees verder →

  Martijn en Agnetha Stevens Spankeren

  Eerste opleidingsdag opleiding Sjamanistisch Healer (zaterdaggroep)
  ZA 07 sep | 09.30-16.00

  Spankeren | Martijn en Agnetha Stevens
  Op zoek naar een opleiding Sjamanistisch Healer? Wij geven een diepgaande opleiding sjamanisme. Tijdens de opleiding leer je om de harmonie in jezelf en je omgeving te herstellen. Je ontvangt inwijdingen en je gaat met healing technieken aan de slag
  Lees verder →

  Saskia Juijn Vierakker

  Bewust Achterhoek inspiratiewandeling
  ZA 07 sep | 10.00-12.00

  Vierakker | Saskia Juijn
  Bewust Achterhoek organiseert een wandeling voor iedereen die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Annemiek van der Velden in Natuurgebied Hackfort. Wandel je ook mee?
  Lees verder →

  Veronica Holtslag Zevenaar

  Adempauze avond
  MA 09 sep | 19.00-20.15

  Zevenaar | Veronica Holtslag
  Jezelf 8x 75 minuten onderdompelen in een oase van rust. Hoe fijn is dat? Geen zweverig gedoe, gewoon met beide voeten op de grond.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem)

  Licht Cirkel
  MA 09 sep | 19.30-22.00

  Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem) | Karlista Fontijn
  Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk op dinsdagavond of Wageningen op zondag overdag

  Mediumschap en Trance Healing Deel 1 Basis®
  DI 10 sep | 19.00-22.

  Toldijk op dinsdagavond of Wageningen op zondag overdag | Karlista Fontijn
  Je leert in deze opleiding contact maken tot het diepste niveau, met jezelf en met andere vormen van energie. Door het mediumschap te beoefenen kun je jezelf ontwikkelen en meer zelfvertrouwen opbouwen door inzicht te krijgen in jouw gevoel.
  Lees verder →

  Lieke Deelstra Zutphen

  Kennismakings workshop autobiografisch schrijven
  WO 11 sep | 10.00-12.00

  Zutphen | Lieke Deelstra
  Autobiografisch schrijven kennismakings workshop. Op woensdagochtend 11 september en 18 september 2019 van 10.00-12.00 uur kun je deelnemen aan een kennismakingsworkshop levensverhalen schrijven.
  Lees verder →

  Judith Kars Zutphen

  Training Mindfulness (mbsr)
  DO 12 sep | 19.30-22.00

  Zutphen | Judith Kars
  Leer jezelf kennen met deze cursus mindfulness in Zutphen. In een serie van acht bijeenkomsten volg je het programma mindfulness based stress reduction (mbsr). Veel aanvullende zorgverzekeringen geven een vergoeding.
  Lees verder →

  Saskia Juijn Warnsveld

  Netwerklunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek
  DO 12 sep | 12.00-14.00

  Warnsveld | Saskia Juijn
  Kom na de zomer je collega's ontmoeten in de heerlijke tuin van Rezonans in Warnsveld tijdens een gezellige lunch. Deze netwerk lunch is voor aangesloten aanbieders èn belangstellende bewuste & duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Wageningen

  Kidstraining Stralend Je Zelf Zijn
  ZA 14 sep | 10.00-17.00

  Wageningen | Karlista Fontijn
  Vaak lopen hooggevoelige en/of paranormale kinderen tegen allerlei dingen aan waar het reguliere circuit geen of nauwelijks hulp kan bieden. Met deze training willen we ouders en kinderen leren hoe je daar op een juiste manier mee om kunt gaan.
  Lees verder →

  Agnes Snelooper en Natasha Eikenhorst Halle-heide

  Bewust Binnen&Buiten
  ZA 14 sep | 9.30-16.30

  Halle-heide | Agnes Snelooper en Natasha Eikenhorst
  In de huidige maatschappij treffen wij ons geregeld aan in een jachtig bestaan, in een tijd- en energievragende omgeving.Het vinden van tijd voor jezelf is bijkans haast een onmogelijke opgave.Maak jij 14 september samen met ons, tijd voor jezelf?
  Lees verder →

  Marianne L. van der Meer Wehl (doetinchem)

  Open Work Cirkel - oefenavond The Work van Byron Katie
  MA 16 sep | 19.15-21.15

  Wehl (doetinchem) | Marianne L. van der Meer
  Deze Open Work Cirkel is voor iedereen die geïnteresseerd is in The Work van Byron Katie en The Work wil toepassen. Nieuwkomers en geoefenden in The Work zijn welkom. Meld je wel vooraf aan, wanneer je wilt meedoen aan één of meer van deze avonden.
  Lees verder →

  Liesbeth Lammers Vorden

  Lezing Peter Toonen 'Opgesloten in een piramide'
  MA 16 sep | 20.00-22.00

  Vorden | Liesbeth Lammers
  Lezing n.a.v. het nieuwe boek van Peter Toonen 'Opgesloten in een piramide'.
  Lees verder →

  Lieke Deelstra Zutphen

  Kennismakings workshop autobiografisch schrijven
  WO 18 sep | 10.00-12.00

  Zutphen | Lieke Deelstra
  Autobiografisch schrijven kennismakings workshop. Op woensdagochtend 11 september en 18 september 2019 van 10.00-12.00 uur kun je deelnemen aan een kennismakingsworkshop levensverhalen schrijven.
  Lees verder →

  Anita Eeltink Aalten

  Grip op je eetgedrag (info avond)
  WO 18 sep | 20.00-21.30

  Aalten | Anita Eeltink
  Verantwoord eten zonder te lijnen? Dat lukt met Grip op je eetgedrag. Bezoek de informatie avond over dit unieke begeleidingsprogramma. Gratis en vrijblijvend!
  Lees verder →

  Lucie Jelsma Doetinchem

  Leren omgaan met (dreigende) conflicten en weerstand in je relatie(s) en in je werk
  DO 19 sep | 19.00-22.00

  Doetinchem | Lucie Jelsma
  Omgaan met conflicten en weerstanden. Je ontdekt handelingsmogelijkheden waardoor je de gevoelens van machteloosheid tijdens conflicten en weerstanden leert omzetten naar effectief gedrag waardoor je de eigen regie leert nemen.
  Lees verder →

  Guy Andreoli Lunteren (ede)

  Training Intuïtief Bewust Worden I
  ZA 21 sep | 10.00-17.00

  Lunteren (ede) | Guy Andreoli
  Voor iedereen die niet meer vanuit het hoofd maar vanuit het hart en intuïtie wil leven. Je intuïtief ontwikkelen gaat hand in hand met bewustwording en je intuïtieve vermogens komen vanzelf vrij op moment dat jij meer je ware zelf gaat leven.
  Lees verder →

  Veronica Holtslag Zevenaar

  Massage workshop
  ZA 21 sep | 13.00-16.00

  Zevenaar | Veronica Holtslag
  Na deze workshop heb je gegarandeerd de tools om elkaar een heerlijke ontspannende massage te geven.
  Lees verder →

  Adelaine Legters Doetinchem

  Jaaropleiding Edelstenen en mineralen
  ZO 22 sep | 11.00-17.00

  Doetinchem | Adelaine Legters
  Jaaropleiding Edelstenen en mineralen
  Lees verder →

  Janny Jansen Zutphen

  Access Bars Class Zutphen
  ZO 22 sep | 10.00-18.00

  Zutphen | Janny Jansen
  Last van stress en een druk hoofd? Wil je graag rust in hoofd en meer lichtheid ervaren?Ervaar dan Access Bars en deel het ook met anderen! Tijdens deze class geef én ontvang je 2 Bars sessies en ben je een officiële Bars Practitioner.
  Lees verder →

  Martijn en Agnetha Stevens Spankeren

  Eerste opleidingsdag opleiding Sjamanistisch Healer (vrijdagsgroep)
  VR 27 sep | 09.30-16.00

  Spankeren | Martijn en Agnetha Stevens
  Op zoek naar een opleiding Sjamanistisch Healer? Wij geven een diepgaande opleiding sjamanisme. Tijdens de opleiding leer je om de harmonie in jezelf en je omgeving te herstellen. Je ontvangt inwijdingen en je gaat met healing technieken aan de slag
  Lees verder →

  Guy Andreoli Lunteren (ede)

  Training Terug naar je Essentie I
  VR 27 sep | 10.00-17.00

  Lunteren (ede) | Guy Andreoli
  Vraag jij je regelmatig af wie je werkelijk bent en wat je hier op aarde doet? Wil jij in contact komen met jouw zielsverlangens en wil jij deze manifesteren in je leven? Dan is deze intense life changing half jaar training wellicht iets voor jou!
  Lees verder →

  Lieke Deelstra Zutphen

  Schrijf portret Moeder ~ autobiografisch schrijven
  ZO 29 sep | 10.00-16.30

  Zutphen | Lieke Deelstra
  Schrijven over je (groot) moeder en jezelf.“Gewoon” een prachtige workshop mind-full schrijven, meditatie, natuurcoaching en collage maken .Wie is deze vrouw waaruit jij geboren bent?
  Lees verder →

  Anoushka Ebbinge-van Rappard Laren, Gelderland

  De 'Vergeten' Les, een unieke Coachings dag......
  MA 30 sep | 09.30-16.30

  Laren, Gelderland | Anoushka Ebbinge-van Rappard
  Coachingsdag waarbij we Jouw Vergeten Les onder de loep nemen. Wat heb jij, waar, laten liggen én wat mag je ontdekken én gaan oppakken. 30 sept nemen John v/d Hout en Anoushka Ebbinge je mee in de wereld van de mineralen, Jung én de Natuur.
  Lees verder →

  Adelaine Legters Doetinchem

  Cursus Bach Bloesemremedies, 9 lessen
  DO 03 okt | 19.30-21.45

  Doetinchem | Adelaine Legters
  Cursus Bach® Bloesemremedies.Je leert de kwaliteiten van de remedies kennen en de subtiele verschillen tussen de 38 verschillende remedies. Zo kun je ze gericht gaan toepassen voor jezelf en je gezinsleden.
  Lees verder →

  Lieke Deelstra Zutphen

  Verhalen theater~ Schrijven & story-telling
  DO 03 okt | 90.30-12.00

  Zutphen | Lieke Deelstra
  Wij schrijven onze sprookjesverhalen zelf, je leert hoe je van een levensgebeurtenis een goed verhaal maakt. En je leert hoe je er een boeiende theaterpresentatie van maakt. De laatste les presenteren we onze verhalen voor ons publiek.
  Lees verder →

  Liesbeth Lammers Vorden

  Lezing Peter Toonen 'Opgesloten in een piramide'
  DO 03 okt | 20.00-22.00

  Vorden | Liesbeth Lammers
  Lezing n.a.v. het nieuwe boek van Peter Toonen 'Opgesloten in een piramide'.
  Lees verder →

  Lieke Deelstra Zutphen

  Het verhaal van je leven~autobiografisch schrijven
  VR 04 okt | 90.30-12.00

  Zutphen | Lieke Deelstra
  Schrijven over je eigen leven is bevrijdend, geeft inzicht en energie.En is vaak ook gewoon heel erg leuk!De levensverhalen van anderen in de cursus werken inspirerend en bemoedigend.
  Lees verder →

  Saskia Juijn Vorden

  Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema 'Verlies en rouw'
  ZA 05 okt | 10.00-12.00

  Vorden | Saskia Juijn
  Bewust Achterhoek organiseert regelmatig wandelingen voor een ieder die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van Imelda Verheij in Ruurlo en belichten we het thema 'Verlies'. Wandel je mee?
  Lees verder →

  Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen Warnsveld (bij Zutphen)

  Dansende Voeten
  ZA 05 okt | 20.00-23.00

  Warnsveld (bij Zutphen) | Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen
  Dansen op blote voeten met DJ Harm, de 1ᵉ zaterdag v.d. maand in het Cultureel Centrum Het Nut in Warnsveld bij Zutphen, met levendige muziek uit alle windstreken.
  Lees verder →

  Adelaine Legters Doetinchem

  Opleiding Edelstenen & Persoonlijke ontwikkeling, module 1 vier zondagen
  ZO 06 okt | 11.00-17.30

  Doetinchem | Adelaine Legters
  opleiding Edelstenen en kristallen, module 1
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem)

  Licht Cirkel
  MA 07 okt | 19.30-22.00

  Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem) | Karlista Fontijn
  Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Wageningen

  Opleiding Luisterkindwerker
  ZA 12 okt | 10.00-17.00

  Wageningen | Karlista Fontijn
  Leer op afstand aan het welzijn van een kind of volwassenen te werken. Biedt handvatten en hulp op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.
  Lees verder →

  Anoushka Ebbinge-van Rappard Belfeld

  Een stap verder........
  ZO 13 okt | 15.00-14.00

  Belfeld | Anoushka Ebbinge-van Rappard
  “EEN STAP VERDER“Voor je Zelf zorgen na een ziekte, crisis of een ander proces in jouw leven.Hoe kun je dat doen? Wat heb jij nodig?Een intensieve 4-daagse, waarin ik je uitnodig in contact te gaan met die aspecten waar jij in wilt groeien. 3 nachten en 4
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk

  3 daagse Opleiding Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling
  ZA 19 okt | 10.00-17.00

  Toldijk | Karlista Fontijn
  3 Daagse opleiding Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling. Een complete opleiding om de beginselen van spiritualiteit eigen te maken. Je leert weer contact te maken met je eigen gevoel.
  Lees verder →

  Lucie Jelsma Doetinchem. Ruimte nader te bepalen

  Leren omgaan met (dreigende) conflicten en weerstanden in je relatie(s) en in je werk.
  ZA 19 okt | 10.00-17.00

  Doetinchem. Ruimte nader te bepalen | Lucie Jelsma
  Omgaan met conflicten en weerstanden. Je ontdekt handelingsmogelijkheden waardoor je de gevoelens van machteloosheid tijdens conflicten en weerstanden leert omzetten naar effectief gedrag waardoor je de eigen regie leert nemen.
  Lees verder →

  Adelaine Legters Doetinchem

  Opleiding Edelstenen & Persoonlijke ontwikkeling, module 3 vier zondagen
  ZO 20 okt | 11.00-17.30

  Doetinchem | Adelaine Legters
  opleiding Edelstenen en kristallen, module 3
  Lees verder →

  Lucie Jelsma Doetinchem

  Workshop Rouwverwerking en verliesverwerking
  ZO 20 okt | 10.00-17.00

  Doetinchem | Lucie Jelsma
  Kom naar deze workhop wanneer je voelt nog wel wat steun nodig te hebben in het verwerken van een verlies. Schroom niet om je verdriet en je tranen te laten zien. Hier mag geschreeuwd worden, mag je boos zijn, verdrietig of juist ingetogen.
  Lees verder →

  Marianne L. van der Meer Doetinchem

  Byron Katie's The Work - Helder Denken! Herken je Mindset.
  MA 21 okt | 10.00-16.30

  Doetinchem | Marianne L. van der Meer
  Stress management in privé en professie! Oefen je in de waarschijnlijk meest nuttige vaardigheid die je ooit zult leren: Byron Katie’s onderzoek The Work.
  Lees verder →

  Bewust Achterhoek
  ​info@bewustachterhoek.nl
  www.bewustachterhoek.nl

  Facebook Bewust Achterhoek