Bewust Achterhoek » Nieuwsbrief » Wandel mee met Bewust Achterhoek - win een meditatiekussen - agenda

De minifestivals in Lochem en Winterswijk zijn achter de rug. Wat waren ze leuk! In deze nieuwsbrief een terugblik.

Afgelopen weekend was bovendien de eerste Bewust Achterhoek inspiratiewandeling. Ook die activiteit was geslaagd. Dus vanaf nu wandelen we regelmatig ergens in de Achterhoek. Ook op 6 oktober. En op 28 oktober, de Dag van de Stilte.

En nu de herfst aanbreekt werd het hoog tijd om de drie winnaars van de zomerwinactie te loten. Er is ook weer een nieuwe prijs waar je kans op kunt maken. 

Natuurlijk sluiten we af met de agenda vol met allerlei activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en duurzaamheid. Misschien is er iets voor je bij?

Veel leesplezier!

  In deze nieuwsbrief:

  • Werken bij Zuiver Geluk Zutphen?
  • Wandel mee op zaterdag 6 oktober of zondag 28 oktober
  • Nieuw aangesloten bij Bewust Achterhoek
  • Win een meditatiekussen van het merk Flowee
  • Sfeerimpressie minifestivals Lochem en Winterswijk
  • Agenda september en oktober 2018

  Werken bij Zuiver Geluk Zutphen?

  Heb je altijd al zo’n fijne spirituele winkel willen hebben? Dan is nu je kans!

  Vanaf 1 november is er plek voor één of twee personen die (samen) de winkel Zuiver Geluk aan de Spittaalstraat in Zutphen runnen. Zuiver Geluk heeft verschillende modellen van (soft)franchise tot shopmanager. Met meer, minder of weinig risico, maar wel als zelfstandig ondernemer.

  Kijk vast op www.zuivergeluk-zutphen.nl. Heb je interesse, mail of bel met Ria Borst via
  ria@zuivergeluk.nl en 06 29 731 752

  Wandel mee met Bewust Achterhoek op zat 6 okt of zon 28 okt

  De deelnemers aan de inspiratiewandeling van 8 september op Landgoed Hackfort in Vorden onder begeleiding van wandelcoach Annemiek van der Velden van De Gouden Wandeling vonden het een mooie ochtend.

  Niet alleen omdat het heerlijk was om buiten te zijn, maar ook omdat de vragen en opdrachten van Annemiek nieuwe inzichten gaven. En bovendien zeiden veel deelnemers dat het fijn was gelijkgestemden te ontmoeten. Het was ook een fijne groep mensen!

  Daarom hebben we voor de maand oktober twee wandelingen gepland, zodat ook jij die ervaring kunt hebben. 

  Op zaterdag 6 oktober wandelen we onder begeleiding van Mindful Walk coach Carolien Ketels op landgoed Enghuizen bij Hummelo. Tijdens de wandeling zal Carolien uitleg geven over de principes van Mindful Wandelen en deelnemers laten ervaren wat het is en wat het voor je kan betekenen. Meer informatie vind je hier.

  Op de Dag van de Stilte, zondag 28 oktober, wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Dagmar Buesink in stilte op landgoed Mentink bij Winterswijk. Deze 'Frisse Blik wandeling' - die dus in stilte zal plaatsvinden, alleen Dagmar zal af en toe het woord hebben - geeft volop gelegenheid om te genieten van de natuur, van rust en ontspanning en jezelf op te laden. Dagmar zal de deelnemers (eenvoudige) opdrachten geven waardoor je dingen zult gaan zien vanuit een ander perspectief. Meer informatie vind je hier.

  Nieuw aangesloten bij Bewust Achterhoek!

  De afgelopen maanden hebben veel aanbieders zich aangesloten bij Bewust Achterhoek. We hebben ze nog niet allemaal geintroduceerd in de nieuwsbrief. Vanaf nu stellen we er in elke nieuwsbrief een aantal aan je voor. Misschien kunnen ze iets voor je betekenen!

  Het overzicht van alle - bijna 150 - aangesloten aanbieders vind je hier.

  Dory Masselink - Praktijk Energiebron - Eibergen
   

  Praktijk Energiebron, één met jezelf! Als energetisch therapeut help ik je o.a. met Access Bars en Reiki. Tevens help ik je als bewustzijnscoach op je weg naar meer bewust 'Zijn'. Kies voor meer energie, rust, bewustzijn, heling en mogelijkheden!

  Lees meer...

  Christa Aarnink - Seybelt Paardencoaching - Winterswijk
   

  Het scherpe waarnemingsvermogen van het paard gebruiken we om met mensen te reflecteren op thema’s als leiderschap, samenwerking en communicatie. Het paard is de coach en de deelnemer hoeft alleen de signalen op te vangen om inzicht te krijgen. 

  Lees meer...

  Eric van Grootel - Touching Sound - Eefde
   

  Lessen zang, spraak, adem, presentatietechniek; Stembevrijding, klank-adem therapie; Shamanic voicework, mantra; Klankimprovisatie, liederen, recitatie op aanvraag; Multimedia-concert; transformerend klankconcert; Klankgroep Tao Vocaal

  Lees meer...

  Heleen Mombarg - Puur ChaDo - Groenlo
   

  Thee is een bijzonder mooi product dat heel veel mensen verrast met zijn fijne aroma's en smaken. Tijdens de workshops/ proeverijen die ik geef vertel ik graag over de mooie wereld van de thee en laat ik je verschillende theeën proeven.

  Lees meer...

  Win een meditatiekussen van het merk Flowee

  De komende weken kun je kans maken op een meditatiekussen van het merk Flowee.

  Een meditatiekussen geeft je de juiste steun tijdens je meditatie, zodat jij je aandacht volledig kunt richten op je meditatie. Dit kussen is gevuld met boekweitkaf. Hierdoor is het kussen goed isolerend, zit zacht en toch stevig.

  Dit kussen is beschikbaar gesteld door Linda Brink van Aureole. In haar webshop vind je naast meditatiekussens ook andere artikelen die je kunnen ondersteunen in je ontspanning.

  Wil je kans maken op een meditatiekussen? Stuur een mail naar info@bewustachterhoek.nl met als onderwerp 'kussen' en in het berichtveld je naam, adres gegevens en telefoonnummer. Reageer uiterlijk 28 september In de nieuwsbrief van 29 september wordt de winnaar bekend gemaakt.


  Gedurende de zomer werden drie prijzen verloot. En inmiddels zijn de winnaars bekend.

  • Elly Arends wint een gesprek met haar huisdier door Erica Weeda
  • Selma Kruiniger wint een healing sessie met Anneke Stuij
  • Esthel Wubbels wint een mini biografisch sprookje door Lieke Deelstra

  Van harte gefeliciteerd alledrie! Jullie ontvangen dit weekend een bericht van ons.

  Terugblik minifestivals Lochem en Winterswijk

  Twee weken geleden vonden in Lochem en Winterswijk minifestivals plaats. De reacties van bezoekers op beide festivals waren erg lovend. Ze prezen het veelzijdige aanbod en de mooie locaties Lief Lekkerland in Lochem en Aarde-Werk De Stegge in Winterswijk-Kotten. 

  Het vraagt veel tijd en energie, het organiseren van een dergelijk festival maar wat was het leuk. Het smaakt zeker naar meer. Dus de komende tijd broeden we op een vervolg. 

  En heb je de festivals gemist, geniet nog even mee met een selectie van foto's.

  • Willem Beekman geeft een rondleiding door zijn permacultuurtuin
  • Noam Shalgi neemt mensen mee op een wandeling naar hun gevoel
  • Veel belangstelling voor de lezing van Tanja Abbas
  • Yin Yoga in het gras met Roekje Oudenhoven
  • Anneke Stuij geeft een sessie Reconnective Healing
  • Twee bezoekers proeven thee van Heleen Mombarg
  • Linda Brink geeft een Reiki behandeling in de wilgenhut
  • Bob en Anne geven persoonlijke concertjes
  • Christa Aarnink samen met Napoleon aan het coachen

  Onderaan deze nieuwsbrief vind je nog de agenda met veel mooie activiteiten, georganiseerd door de aangesloten aanbieders.

  Dankjewel voor je belangstelling voor Bewust Achterhoek. FIjn dat je ons volgt! Ik wens je veel genieten van de (na)zomerse dagen en de naderende herfst.

  Warme groet,
  Saskia Juijn
  Coördinator Bewust Achterhoek


  Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
  En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
  Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

  Agenda overzicht september en oktober 2018

  Ans Hoogland Online, waar en wanneer het jou past

  Mindful en Relaxed Leven: start elke dag
  DO 17 okt | 00.00-00.00

  Online, waar en wanneer het jou past | Ans Hoogland
  Online training: met korte krachtige praktische oefeningen ga je in je eigen tempo aan de slag en breng rust, ontspanning en genieten weer terug in jouw leven. Na aanmelding kun je direct starten!
  Lees verder →

  Inge Neijenhuis Zeddam

  Het geheim van je oor... in relatie met rug
  VR 18 okt | 09.30-12.00

  Zeddam | Inge Neijenhuis
  Bewegen met oren en rug is de basis van waaruit je vele klachten in je lijf kan verhelpen. Een verrijking bij het bespelen van een instrument, huishouding, zittend werk, tillen, omkijken... En het is verrassend simpel en eenvoudig.
  Lees verder →

  Karin Gescher Zelhem

  Mantraconcert
  VR 18 okt | 20.00-22.00

  Zelhem | Karin Gescher
  Danielle Uriel is harpiste en zangeres, met haar prachtige kristalheldere stem en de harp nodigt zij jou uit om je hart te openen en contact te maken met je essentie. Naast mantra’s zingen we heartsongs en vrije klanken. Zangervaring is niet nodig.
  Lees verder →

  Guy Andreoli Lunteren (ede)

  Training Intuïtief Bewust Worden I 2019-2020
  ZA 19 okt | 10.00-17.00

  Lunteren (ede) | Guy Andreoli
  Voor iedereen die niet meer vanuit het hoofd maar vanuit het hart en intuïtie wil leven. Je intuïtief ontwikkelen gaat hand in hand met bewustwording en je intuïtieve vermogens komen vanzelf vrij op moment dat jij meer je ware zelf gaat leven.
  Lees verder →

  Natasja Kardos Geesteren (gld)

  Vergroot je Veerkracht
  ZA 19 okt | 15.00-17.30

  Geesteren (gld) | Natasja Kardos
  Tegenslag kennen we allemaal, hoe we ermee omgaan verschilt per persoon. Veerkracht is een waardevol intern instrument om grip te krijgen op crises en lastige momenten (zowel werk als privé). Leer zelf je eigen veerkracht te vergroten.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk

  3 daagse Opleiding Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling
  ZA 19 okt | 10.00-17.00

  Toldijk | Karlista Fontijn
  3 Daagse opleiding Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling. Een complete opleiding om de beginselen van spiritualiteit eigen te maken. Je leert weer contact te maken met je eigen gevoel.
  Lees verder →

  Willy ter Berg Silvolde

  Lezing Geert Kimpen: 'de Tom Tom van je ziel'
  ZA 19 okt | 20.00-22.00

  Silvolde | Willy ter Berg
  Geert Kimpen, schrijver , komt weer naar Silvolde n.a.v. zijn nieuwste boek: Het meisje dat aan de oever verscheen ! Laat je heerlijk inspireren over bezield leven, de liefde , India...
  Lees verder →

  Lucie Jelsma Doetinchem. Ruimte nader te bepalen

  Leren omgaan met (dreigende) conflicten en weerstanden in je relatie(s) en in je werk.
  ZA 19 okt | 10.00-17.00

  Doetinchem. Ruimte nader te bepalen | Lucie Jelsma
  Omgaan met conflicten en weerstanden. Je ontdekt handelingsmogelijkheden waardoor je de gevoelens van machteloosheid tijdens conflicten en weerstanden leert omzetten naar effectief gedrag waardoor je de eigen regie leert nemen.
  Lees verder →

  Adelaine Legters Doetinchem

  Opleiding Edelstenen & Persoonlijke ontwikkeling, module 3 vier zondagen
  ZO 20 okt | 11.00-17.30

  Doetinchem | Adelaine Legters
  opleiding Edelstenen en kristallen, module 3
  Lees verder →

  Lucie Jelsma Doetinchem

  Workshop Rouwverwerking en verliesverwerking
  ZO 20 okt | 10.00-17.00

  Doetinchem | Lucie Jelsma
  Kom naar deze workhop wanneer je voelt nog wel wat steun nodig te hebben in het verwerken van een verlies. Schroom niet om je verdriet en je tranen te laten zien. Hier mag geschreeuwd worden, mag je boos zijn, verdrietig of juist ingetogen.
  Lees verder →

  Marianne L. van der Meer Doetinchem

  Byron Katie's The Work - Helder Denken! Herken je Mindset.
  MA 21 okt | 10.00-16.30

  Doetinchem | Marianne L. van der Meer
  Stress management in privé en professie! Oefen je in de waarschijnlijk meest nuttige vaardigheid die je ooit zult leren: Byron Katie’s onderzoek The Work.
  Lees verder →

  Thea van Hoof Halle

  Creatief met Kruiden
  DI 22 okt | 10.00-20.00

  Halle | Thea van Hoof
  Drie dagen herfstvakantie in de kruidentuin van Betula Kruiden. Praktische kruidenworkshops in de ochtenden, creatieve workshops 's middags. In de avond gezellige ontspannen activiteiten. Deskundige begeleiding.
  Lees verder →

  Inge Neijenhuis Zeddam

  Hoe is uw relatie voet - heup - rug.
  DO 24 okt | 19.30-22.00

  Zeddam | Inge Neijenhuis
  Deze relatie in 3 lessen ontdekken, ervaren en toepassen zorgt voor stabiliteit, balans-evenwicht, vrijheid, rust, gerichter stappen kunnen zetten. Voor mensen met slijtage, hernia, nieuwe heup of knie, ischias of zonder duidelijk aantoonbare reden
  Lees verder →

  Guy Andreoli Lunteren (ede)

  Training Terug naar je Essentie I 2019-2020
  ZA 26 okt | 10.00-17.00

  Lunteren (ede) | Guy Andreoli
  Vraag jij je regelmatig af wie je werkelijk bent en wat je hier op aarde doet? Wil jij in contact komen met jouw zielsverlangens en wil jij deze manifesteren in je leven? Dan is deze intense life changing half jaar training wellicht iets voor jou!
  Lees verder →

  Karin Gescher Zelhem

  Opstellingen
  ZA 26 okt | 10.00-16.30

  Zelhem | Karin Gescher
  Een opstelling over familie, werk, relaties, ziekte/gezondheid of verlangen. Je komt bij de oorsprong van je probleem en van daaruit kan de energie weer stromen en kan de heling beginnen.
  Lees verder →

  Natasja Kardos Geesteren (gld)

  Alpaca Onderonsje
  ZO 27 okt | 14.00-15.15

  Geesteren (gld) | Natasja Kardos
  Altijd al alles willen weten van alpaca’s? Bij een Alpaca Onderonsjes kun je van dichtbij kennis met ze maken. Op een interactieve manier hoor je een boel over ze en natuurlijk is er tijd voor een toertje en een voertje en een selfie voor wie wil.
  Lees verder →

  Winny Van Buuren Lochem

  Najaarswandeling Landgoed Velhorst
  ZO 27 okt | 14.00-16.00

  Lochem | Winny Van Buuren
  Tijdens de najaarswandeling op Landgoed Velhorst is Michiel Schaap, ecoloog bij Natuurmonumenten de gastspreker. Tijdens de wandeling laat Michiel de natuur op het landgoed zien.
  Lees verder →

  Natasha Eikenhorst Halle

  Ervaar hoe krachtig STILTE kan zijn...
  ZO 27 okt | 09.00-12.00

  Halle | Natasha Eikenhorst
  Als je stilte een warm hart toedraagt, kom dan naar de Ochtend van de Stilte in de Kruudhof in Halle. We hebben een mooi stilte-programma samengesteld met een ritueel, een wandeling, zang in stilte en een thee ceremonie. Lees meer en geef je op!
  Lees verder →

  Inge Neijenhuis Zeddam

  Adem, alsof je niet ademt
  WO 30 okt | 09.30-12.00

  Zeddam | Inge Neijenhuis
  Ademen kan op wel 100 verschillende manieren. Wat is jouw manier? Welke delen van jezelf gebruik jij veel of juist bijna niet?  Leer de mogelijkheden van je eigen “gereedschap” benutten en ervaar de effecten die het in jou teweeg brengt.
  Lees verder →

  Karin Meerman Doetinchem

  Leesclub Boeken voor geluk | De moed van imperfectie van Brené Brown
  WO 30 okt | 11.00-12.30

  Doetinchem | Karin Meerman
  De leesclub Boeken voor geluk is voor vrouwen zoals jij. Samen inspirerende boeken lezen, maar ook je eigen leven ernaast houden. Wat raakt je en welke vertaalslag wil je maken? Een moment voor jezelf, een ochtend die je inspireert.
  Lees verder →

  Willy ter Berg Silvolde

  Lezing de 13 Gouden Schijven
  VR 01 nov | 19.30-22.00

  Silvolde | Willy ter Berg
  Lezing De 13 Gouden Zonneschijven en het actuele evolutie proces op aarde door kunstenares en schrijfster Patries van Elsen
  Lees verder →

  Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen Warnsveld (bij Zutphen)

  Dansende Voeten
  ZA 02 nov | 20.00-23.00

  Warnsveld (bij Zutphen) | Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen
  Dansen op blote voeten met DJ Harm, de 1ᵉ zaterdag v.d. maand in het Cultureel Centrum Het Nut in Warnsveld bij Zutphen, met levendige muziek uit alle windstreken.
  Lees verder →

  Thea van Hoof Halle

  Kruiden Doe Les Herfst
  ZA 02 nov | 10.00-12.30

  Halle | Thea van Hoof
  Praktische kruidenworkshops met de kruiden van het seizoen. De workshops worden gegeven in blokken van twee, met telkens drie weken er tussen. Zo zie je alle stadia in het productieproces van plant tot zalf, olie of siroop voor de huisapotheek.
  Lees verder →

  Willy ter Berg Silvolde

  Workshop :La Dama de Luz
  ZA 02 nov | 10.30-17.00

  Silvolde | Willy ter Berg
  La Dama de Luz en de cirkel van de 13 zonneschijven in contact met het piramide grid Een krachtige gechannelde transmissie vindt plaats om de hogere vibraties vanLa Dama de Luz, De Vrouwe van het Witte Licht en Maria Magdalena door te geven.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Wageningen

  Workshop E.L.P. Emotioneel Linguïstisch Programmeren
  ZO 03 nov | 10.00-16.00

  Wageningen | Karlista Fontijn
  1Daagse workshop ELP: Emotioneel Linguïstisch Programmeren Werken vanuit de taal van de Ziel.Als je de zwaarte eindelijk los kan laten, komt verlichting als vanzelf.
  Lees verder →

  Lieke Deelstra Zutphen

  Sprookje~'Er was eens...' ~ autobiografisch schrijven
  ZO 03 nov | 10.30-16.30

  Zutphen | Lieke Deelstra
  Sprookjes zijn oerverhalen. Sprokkels, sages en legenden.Beelden van de ziel die tot leven komen en waar wij ons aan kunnen spiegelen. Ontdek de werking van sprookjes en symbolische beelden.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem)

  Licht Cirkel
  MA 04 nov | 19.30-22.00

  Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem) | Karlista Fontijn
  Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
  Lees verder →

  Inge Neijenhuis Zeddam

  Voeten, stap voor stap
  WO 06 nov | 09.30-12.00

  Zeddam | Inge Neijenhuis
  Voeten zijn ons steunpunt, contact met de aarde bij staan, lopen en vele andere activiteiten. Deze workshop met nieuwe ervaringen voor, van, en via je voeten leidt tot een veranderde sensatie van je hele lijf, een aardverschuiving. Elke voet is uniek
  Lees verder →

  Mia Smeltzer Ruurlo

  Workshop 'Droom verhelderen'
  WO 06 nov | 13.30-16.30

  Ruurlo | Mia Smeltzer
  Dromen die voorbij komen of al langer met je meegaan brengen we ahw met elkaar in beweging door een lichaams-gewaarwording naar voren te halen en te luisteren naar jouw gevoelde betekenis.
  Lees verder →

  Adelaine Legters Doetinchem

  Cursus Bach Bloesemremedies, 9 lessen
  DO 07 nov | 19.30-21.45

  Doetinchem | Adelaine Legters
  Cursus Bach® Bloesemremedies.Je leert de kwaliteiten van de remedies kennen en de subtiele verschillen tussen de 38 verschillende remedies. Zo kun je ze gericht gaan toepassen voor jezelf en je gezinsleden.
  Lees verder →

  Saskia Juijn Doetinchem

  Netwerkcafé Bewust Achterhoek voor bewuste ondernemers en professionals
  DO 07 nov | 15.00-17.00

  Doetinchem | Saskia Juijn
  Tussen 15 en 17 uur vindt een netwerkcafé van Bewust Achterhoek plaats in Doetinchem. Kom gezellig bijpraten met collega professionals onder het genot van een kopje koffie of thee. Belangstellende ondernemers zijn ook welkom!
  Lees verder →

  Judith Kars Zutphen

  Cursus Mindful Communiceren
  VR 08 nov | 9.30-22.00

  Zutphen | Judith Kars
  Deze cursus bestaat uit 3 dagdelen en is een vervolg op de 8-weekse basiscursus mindfulness. Je leert contact maken zonder jezelf te verliezen. Te spreken vanuit de waarheid van het moment. En te vertrouwen op je intuïtie.
  Lees verder →

  Ans Hoogland Zutphen

  OPEN les Jaartraining Leven in je Lijf - lichaamsgericht & mindful: uit je hoofd, in je hart!
  ZA 09 nov | 09.45-12.30

  Zutphen | Ans Hoogland
  Land uit je hoofd in je lijf. Laat belemmerende patronen los en volg je hart, met zelfvertrouwen, plezier en ontspanning. Een training waar je echt wat aan hebt!
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Wageningen

  Ascensie lessen
  ZO 10 nov | 10.00-16.00

  Wageningen | Karlista Fontijn
  De ascensie-workshopdag is er voor bedoeld om je trilling te doen verhogen (ascenderen) en daar waar nog onevenwichtigheid is in balans brengen.Je gaat in contact komen met jouw eigen Ik Ben energie. De mannelijke en vrouwelijke God en Godin in jou!
  Lees verder →

  Athilde Whyte Apeldoorn

  FLOW's reset Yourself
  DO 14 nov | 10.00-16.00

  Apeldoorn | Athilde Whyte
  Na 3 dagen is jouw leven blijvend verandert. Jij weer weer wie je bent en waarom je hier bent. Wat jij ‘te doen’ hebt. Je bent weer terug op je pad en de route naar je hart. Door jouw hart te volgen en echt naar je hart te luisteren wordt je leven vrijer!
  Lees verder →

  Annemarie Kistemaker Doetinchem/giesbeek

  Cursus autobiografisch schrijven 'Ouder worden naar je zin'.
  ZA 16 nov | 9.30-.

  Doetinchem/giesbeek | Annemarie Kistemaker
  Een cursus autobiografisch schrijven van drie bijeenkomsten voor deelnemers in de leeftijd van 50-70 jaar.
  Lees verder →

  Thea van Hoof Halle

  workshop Vers Hout
  ZO 17 nov | 10.00-16.00

  Halle | Thea van Hoof
  Maak in 1 dag een mooi gebruiksvoorwerp uit vers gekapt hout
  Lees verder →

  Julia van Ditshuizen Lochem

  Workshop 'Ondernemen met aandacht en focus'
  DI 26 nov | 09.30-12.30

  Lochem | Julia van Ditshuizen
  Hoe houd jij alle ballen in de lucht als ondernemer? Hoe zorg je voor een betere balans tussen werk en privé? In deze workshop krijgen deelnemers handvatten voor de organisatorische kant van het ondernemerschap. En dat levert tijd èn energie op!
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk op dinsdagavond of Wageningen op zondag overdag

  Mediumschap en Trance Healing Deel 1 Basis®
  ZO 01 dec | 19.00-22.

  Toldijk op dinsdagavond of Wageningen op zondag overdag | Karlista Fontijn
  Met deze prachtige opleiding leer je om contact te maken met spirit en om de boodschappen helder te kunnen overbrengen naar praktische inzichten. We maken o.a. een combinatie van zowel reading als healing maar er is nog veel meer.........
  Lees verder →

  Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen Warnsveld (bij Zutphen)

  Dansende Voeten
  ZA 07 dec | 20.00-23.00

  Warnsveld (bij Zutphen) | Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen
  Dansen op blote voeten met DJ Harm, de 1ᵉ zaterdag v.d. maand in het Cultureel Centrum Het Nut in Warnsveld bij Zutphen, met levendige muziek uit alle windstreken.
  Lees verder →

  Karlista Fontijn Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem)

  Licht Cirkel
  MA 09 dec | 19.30-22.00

  Toldijk (bij Zutphen & Doetinchem) | Karlista Fontijn
  Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
  Lees verder →

  Saskia Juijn omgeving Winterswijk

  Geef een cadeautje! - Besloten netwerkbijeenkomst in decembersfeer
  VR 13 dec | 10.00-12.30

  omgeving Winterswijk | Saskia Juijn
  We sluiten het ondernemersjaar 2019 af met een gezellige cadeautjes-ochtend voor aangesloten aanbieders only. Kom naar Winterswijk om te delen, te ontvangen en te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee met lekkernijen. Doe mee!
  Lees verder →

  Bewust Achterhoek
  ​info@bewustachterhoek.nl
  www.bewustachterhoek.nl

  Facebook Bewust Achterhoek