'Volg je hart' mini festival

Programma Bewust Achterhoek 'Volg je hart' mini festival

Op vrijdag 31 augustus organiseert Bewust Achterhoek, in samenwerking met Lief Lekkerland, van 15 - 19 uur het 'Volg je hart' mini-festival op het terrein van Lief Lekkerland (de permacultuurtuin van Boer Willem) in het buitengebied van Lochem.

Je vindt op deze pagina een overzicht van de deelnemende ondernemers, professionals en organisaties. Voor meer informatie over het festival en reserveren van tickets klik hier.


 

Overzicht programma 'Volg je hart' mini festival

De volgende ondernemers en professionals vind je straks op het festival. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden in het programma.

En op Vimeo vind je in dit album video's van de locatie en een aantal deelnemers.


Willem Beekman - Lief Lekkerland

Rondleidingen door de permacultuurtuin van boer Willem door boer Willem

Lief LekkerLand is de groententuin van boer Willem op Land-Goed in Lochem. De tuinderij is een samenwerking tussen de tuinder en de leden. Leden van de tuin kunnen wekelijks meedelen in de oogst.

De tuinderij is opgezet volgens de principes van permacultuur. Dat wil zeggen dat we niet kweken ten koste van de aarde, maar juist in samenwerking met haar. De tuinder en leden dragen bij aan het herstel van de grond waarop de groenten worden gekweekt.

WIllem Beekman is het gezicht van Lief Lekkerland. Geboren en getogen op Texel is het niet verwonderlijk dat de liefde voor de natuur en alles wat groeit en bloeit boer Willem, als kind, op natuurlijke wijze is bijgebracht.

"Graag wilde ik boer worden én met mensen werken", vertelt boer Willem. "Wat was ik blij dat ik als jongeman, op een zorgboerderij in Vorden, het vertrouwen kreeg om daar te kunnen boeren." Na 25 mooie en gelukkige jaren daar koos Willem twee jaar geleden voor een nieuwe uitdaging. "In Lief Lekkerland wil ik graag met en voor vele inwoners rondom en in Lochem een mooie permacultuur-tuin creëren. Om samen met een grote groep mensen die zich ook met deze tuin verbinden, te genieten van de oogst: gezonde, verse en biologische lekkere groentes!"

Willem geeft tijdens het festival rondleidingen door de tuin. En natuurlijk is er een kraam met vers geoogste groenten. Voor slechts 5 euro kun je zelf een tas vullen en mee naar huis nemen.

Lees meer over Willem Beekman en Lief Lekkerland


Tanja Abbas - Leven in de kanteltijd

Lezing over haar boek 'Leven in de kanteltijd - op weg naar een tijdperk van wijsheid en liefde'

"Om het boek te kunnen schrijven heb ik als 'doener’ veel innerlijke stilte toegelaten in mijn leven. Het boek gaat over mijn persoonlijke ontdekkingsreis, mijn persoonlijke transformatie, het 'binnenkijken’.

Het gaat ook over mijn visie op de wereld waarin wij op dit moment leven, in deze bijzondere tijd, ook wel Kanteltijd genoemd. In het boek ontrafel ik het geheim van transformatieprocessen, zowel persoonlijk als collectief, daarbij op weg geholpen door een geschiedenis om de hoek van waar ik woon; de Woodbrookersbeweging uit Barchem die begin vorige eeuw ontstond. Vaak maken wij mensen alles ingewikkeld terwijl het antwoord altijd al in al zijn eenvoud recht onder onze neus lag."

Meer informate over Tanja Abbas en haar werk vind je op haar website.


Arjan Wijnstra – Boerderij Groot Brandenborch

Lezing over hoe Arjan, niet van boerenkomaf, zijn hart volgde en uiteindelijk toch boer werd

Natasja Bekkers en Arjan Wijnstra komen beiden niet van de boerderij, maar hebben wel altijd het gevoel gehad ‘boer te zijn’. Toen het fotografenstel zo’n vijftien jaar geleden ‘als door het lot’ op boerderij Groot Brandenborch in Vorden terecht kwam, begon hun boerenbloed te kriebelen. De nagenoeg onverbouwde monumentale boerderij, met z’n traditionele stallen op de deel, ontving hen met open armen.

Ze hebben de oude boerderij nieuw leven ingeblazen en zijn aanvankelijk gaan hobbyboeren, wat in hun geval betekende dat er naast een flinke moestuin en kippen ook varkens en runderen kwamen. Behalve groente en fruit wilden ze ook in hun behoefte aan vlees en zuivel kunnen voorzien.

Ze kozen bewust voor streekeigen rassen als het dubbeldoel koeienras MRIJ (Maas, Rijn en IJssel vee), Bonte Bentheimer varkens en Noord-Hollandse blauwe kippen. Nadat het stel een aantal jaar had gehobbyboerd, is de knoop doorgehakt en zijn ze kleinschalig professioneel geworden. Ze melken nu tien koeien en de meeste melk gaat naar de biologische coöperatie Eko-Holland. Zo komt de melk onder andere terecht in de schappen van Albert-Heijn.

Een klein gedeelte van de melk wordt als rauwe melk en o.a. ook als kaas in de boerderijwinkel aan huis verkocht. Daar is ook een ruim assortiment vlees van eigen slacht evenals groente, fruit en droogwaren. Gefotografeerd wordt er ook nog altijd, onder andere voor het tijdschrift Landleven.

Meer informatie over Arjan Wijnstra en Boerderij Groot Brandenborch vind je op deze website.


Noam Shalgi - Ontdek je gevoel

Volg je hart! Maak een wandeling naar je gevoel!

Wat voel je nu? Wat je voelt heeft enorme invloed op wat je denkt en doet!

Haptonomie helpt je je gevoel ontdekken met je eigen lichaam: een beweging of aanraking roept gevoelens op; met de gevoelens verandert er iets in het lichaam. Je lichaam kan je alles over jezelf vertellen.

Wandelend op het festivalterrein heb je nu de kans dit zelf te ervaren. Nieuwsgierig?

In deze bewegelijke wandelling staan we o.a. stil bij wat er te voelen valt en hoe lichaam en gevoel met elkaar zijn verbonden. Je ervaart ook lijfelijk waar haptonomie over gaat. Verfrissende inzichten en nieuwe energie gegarandeerd. Het is aan jou te ontdekken wat je kunt met wat je onderweg tegenkomt, maar waar de wandeling eindigt staat hoe dan ook vast: Dichter bij jezelf! Wandel je mee?

Deze wandeling duurt een klein uurtje en is geschikt voor alle leeftijden.

Je reisleider is Noam Shalgi, (Kinder-)haptotherapeut bij Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie


Irene Niessink - Praktijk Irene Freya: voor stress trainingen en coaching

Workshop: Stop de stress en volg je hart!

Stress is een natuurlijke reactie op verandering, dreiging of gevaar. Het is een overlevingsmechanisme van ons onbewuste brein. Zodra het onbewuste brein het sein “gevaar” krijgt gaat het lichaam stresshormonen aanmaken en komen we in de overlevingsstand: Vechten, vluchten of verstarren. En dit helpt ons letterlijk om te overleven. Het is een reflexmatige reactie. Heel goed dus! En zodra het sein “veilig” gegeven wordt komt het systeem weer tot rust.

Alleen blijkt dat bij heel veel mensen het sein “veilig” niet gehoord wordt en dan wordt de stressrespons chronisch. Met als gevolg dat je het gevoel krijgt dat je voortdurend een marathon aan het lopen bent. Alles wordt te veel en je krijgt allerlei psychische en/ of lichamelijke klachten.

Gelukkig is hier wat aan te doen. Tijdens het festival licht ik een tipje van de sluier op hoe je invloed kan uitoefenen op je onbewuste brein en de stress kan stoppen. Dat jij de keus hebt of je je hart volgt of dat je gevangen blijft in jouw stress.

Wil je meer weten over Irene en haar werk? Bekijk hier haar profiel.


Lieke Deelstra - Biografisch coach - Werkplaats STAP

Maak kennis met autobiografisch schrijven en sprookjeswerk – Ontdek je eigen-wijsheid, je weet meer dan je denkt!

Schrijven verbindt je met jezelf en de wereld om je heen.

Schrijven geeft inzicht en uitzicht. Geeft antwoord op vragen. Het maakt jezelf zichtbaar op een unieke manier. Door de aandacht voor jezelf kom je in contact met je essentie. Door het schrijven "op de stroom", zonder resultaat gericht te zijn, hoef je niet te sturen of te controleren. Het gaat vanzelf. Op deze manier schrijven werkt bevrijdend en helend. En maakt pijn zachter. Schrijven over jezelf geeft ruimte, bemoediging en vreugde. Het verhaal van jouw leven. Jouw  verhaal is het waard gehoord te worden.

Wil je ook eens ervaren wat schrijven voor je kan betekenen? Je bent van harte welkom in de workshop autobiografisch schrijven vanuit je hart. 

Of kom luisteren naar de spiegelverhalen, biografische sprookjes die Lieke vertelt op dit minifestival.

Sprookjes zijn oerverhalen. Ieder heeft het DNA van sprookjes in zich. Spiegelverhalen die mondeling werden door verteld bij het vuur. En waar onze voorouders wijze lessen, inspiratie, kracht en inzicht aan ontleenden. Sprookjes zitten vol met symbolen en metaforen.
Het zijn beelden die andere werelden oproepen en de poort openen naar een diepere laag van ons bewustzijn. Ze dragen oude wijsheden in zich. Al luisterend kun je in je ziel de oerbeelden herkennen. Na afloop is er ruimte om te regeren en te delen wat het bij je oproept. Maar niks hoeft, je mag ook gewoon lekker komen luisteren. 

Deze workshops worden gefaciliteerd door Lieke Deelstra, biografisch coach bij Werkplaats STAP, praktijk voor bewustwording en levensvragen. “Op weg naar jouw bestemming”. 


Anneke Stuij - Praktijk Anneke Stuij

Sessies Reconnective Healing: voor meer innerlijke rust en balans

Tijdens een sessie Reconnecive Healing lig je een half uur ontspannen op een massagetafel, gekleed. Het is een snelle toegang tot meer innerlijke harmonie. Het geeft je meer rust in je hoofd en in je lijf, zonder dat je daar zelf bewust wat voor hoeft te doen.

Je kunt een afspraak maken uit nieuwsgierigheid, vanuit de behoefte aan persoonlijke groei, maar ook als je niet lekker in je vel zit of chronische klachten hebt, zoals vermoeidheid, onrust of overbelasting. In het algemeen geeft een sessie meer balans en welzijn, bij kinderen (0-18) en volwassenen.

Anneke Stuij geeft tijdens het festival informatie en korte sessies, zodat je zelf kunt ervaren wat Reconnective Healing voor je doet. Een sessie duurt ongeveer 15 minuten en de kosten zijn 5 euro. De opbrengst van deze middag doneert Anneke aan de Stichting Kanjerwens, een stichting die wensen van ernstig zieke kinderen vervult. Anneke zal zelf het bedrag verdubbelen. Inschrijven voor een sessie kan tijdens het festival.

Lees hier meer over Anneke Stuij en haar werk.


Heleen Momberg - Puur Cha Do Theebeleving

Thee verbindt en verwarmt!

Als theesommelier laat ik je graag een kopje heerlijke thee proeven. Hoge kwaliteitsthee die met aandacht gezet wordt.

Dus heb je tijdens het mini festival een leuke workshop of lezing gevolgd dan kun je daarna bij mij in alle rust genieten van de thee die ik voor je schenk. Ik zal een aantal verschillende soorten thee zetten tijdens het festival.

Ook heb ik deze thee bij me zodat je eventueel iets kan kopen wat je lekker vindt.

Lees meer over Heleen Momberg en theebeleving.


Janny Jansen - Innergy for Life met Access Bars™

Maak kennis met Access Bars - voel opnieuw de verbinding met jezelf en je hart!

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was, dat je rust in je hoofd ervaarde en je je totaal gekoesterd voelde? Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren?

Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten worden ook wel Access Bars™ genoemd en bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je in alle levens hebt opgeslagen.

Iedere Bars-sessie kan heel veel aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Wil je ook graag meer ontspanning, rust in je hoofd en verbinding met je hart ervaren? Je bent tijdens het festival van harte welkom voor een kennismakingssessie. De sessie duurt ongeveer 20 minuten en de kosten zijn 10 euro. De opbrengst van deze middag doneert Janny aan een Goed Doel. Inschrijven voor een sessie bij Janny kan tijdens het festival.

Deze sessie wordt gefaciliteerd door Janny Jansen, therapeut bij Innergy for Life, praktijk voor bewustwording en optimale gezondheid


Chantal Bastet - Muziek vanuit het hart

Kom luisteren, zingen en laat je raken!

Zing... en je voelt je verbonden! Met zingen tril je het deurtje van je hart open en kom je weer in harmonie met je eigen ritme.
Samen zingen is helemaal een feestje, want daar waar harten open gaan en mensen in harmonie komen, ontstaat een veld van liefde. 
Chantal Bastet neemt je mee in een muzikaal hartsfestijn♡. Ze zingt en speelt Mantra's, Medicijnliederen van over de hele hele wereld, Heartsongs en intuïtieve liederen.
De stem van Chantal is warm en krachtig. Met ook wel een opvallende ‘snik’. Als Chantal zingt raakt dat iets oers. En vanzelf wordt die oerstem in jou wakker geroepen om zich ook te laten horen! Chantal begeleidt zichzelf muzikaal met haar Ukelele en Drum. Een leuk weetje: Chantal betekent ‘gezang’. Blijkbaar was bij haar geboorte al helder welk talent ze met zich mee het leven in zou dragen.
Chantal kent de helende essentie van klank. Zij heeft haar reis daarin gemaakt en klank is een groot helend Medicijn in haar leven. Kom luisteren, zingen en laat je raken!

Meer informatie over Chantal vind je op haar website.


Marinda van Hierden - Coach Schilden van je Innerlijke Familie

Ontmoet Jouw Innerlijke Familie!

Een verfrissende en een andere kijk op jezelf, dat levert een kennismaking met jouw innerlijke familie je op.

Het model ‘De Schilden van de Innerlijke Familie’ (methodiek ontwikkelt door Arienne Klijn) verbeeldt in vier verschillende innerlijke delen, kanten van onszelf. Elk deel wordt getypeerd door een ‘familielid’ (archetype): een innerlijke man, vrouw, jongen en meisje. Zij vertegenwoordigen alle kwaliteiten, behoeften, schaduwkanten en drijfveren.

Het meisje en jongetje zijn samen je aard. Het meisje staat o.a. voor je gevoelige, kwetsbare en ontvankelijke kant en je behoefte aan waardering en verbinding. Het jongetje staat voor je nieuwsgierigheid, je inspiratie, je wilskracht en levensenergie en je behoefte aan vrijheid, autonomie.

De innerlijke man en vrouw vormen zich onder andere door opvoeding, omgeving en rolmodellen. De man staat o.a. voor je denk, doe en daadkracht, je ambities hij stelt grenzen en is oplossingsgericht. De vrouw staat voor je realisme , het weten en de wijsheid, compassie, begrip en draagkracht. Vanuit eigenwaarde draagt zij draagt zorg voor de innerlijke kinderen en anderen.

Als je aan de slag gaat met jouw innerlijke familie ga je zien, begrijpen en waarderen hoe mensen in elkaar zitten. Dit begrip maakt het makkelijker om verschillen te overbruggen en samen te werken. Je leert jezelf beter kennen en kunt zo leren putten uit een ruimer repertoire aan eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

Zelf ben ik erg enthousiast over dit zeer toegankelijke, herkenbare, praktisch inzetbare en verhelderende methode. Graag deel ik met jou mijn enthousiasme door tijdens het minifestival je op speelse wijze kennis te laten maken met je Innerlijke Familie.

Lees meer over Marinda van Hierden en haar werk.


Goods we love

Winkel met handgemaakte producten die je inspireren om vanuit je hart te leven

In onze winkel kun je handgemaakte producten kopen die je inspireren om vanuit je hart te leven, ook samen met je geliefde.

Denk aan:
- talking sticks met uitleg hoe je dit, van oorsprong sjamanistische, ritueel kunt doen,
- dromenvangers van Maaneschijn,
- kristallen (waarbij de rozenkwarts natuurlijk niet mag ontbreken)
- en andere love-tools om je hart te verwarmen.

Ook is er een selectie van boeken te koop op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid van boekhandel Lovink uit Lochem.


Proeverij van biologische hapjes en drankjes

Geniet van heerlijke en gezonde voeding

We zullen je verrassen met de diversiteit aan smaken van de groentes van Lief Lekkerland en laten proeven hoe veelzijdig groente kan zijn.

En niks mis met een lekker broodje hamburger. Deze is overigens wel van kleinschalige bio boer Arjan Wijnstra die ook een lezing zal verzorgen.

 


Annelies Hupkes - Intuitieve Trainingen

Interactieve lezing: Ken je hart!

Om je hart te volgen is het mooi om je hart ook te kennen. Tijdens de workshop verkennen we het gebied van het 4e chakra, het hartchakra. Door middel van visualisatie ontdek je beelden die je daar hebt over jezelf, hoe het staat met je zelfwaardering en welke plek compassie inneemt in je leven.

We vertellen ook iets over het werk van Intuitieve Trainingen in Zutphen en hoe dit werk je kan ondersteunen in het volgen van je hart.

Intuitieve Trainingen biedt sinds 1992 de basis intuitieve opleiding, het verkort intuitief traject, de opleiding in aura- en chakra healing en reading en proces ondersteunende workshops. Wie ben je in wezen en hoe leef je dat iedere dag? Jezelf verwezenlijken, je dromen en idealen vorm geven in je dagelijks leven is wat je je eigen maakt in de lessen bij Intuitieve Trainingen.

De lessen zijn te volgen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in jezelf en je functioneren. Ook als je jezelf wilt ontwikkelen in je helderziendheid, je gevoeligheid en je helend vermogen vormt de opleiding een mooie leerweg. Door meditaties kom je tot rust. In visualisaties ga je actief aan de gang met het helen van jezelf. Door lichaamswerk integreer je de opgedane informatie in je lichaam. Een andere belangrijke tool is het zonder oordeel, met compassie en humor jezelf en de ander zien. Dit geeft overzicht en werkt verzachtend naar jezelf en de ander. De opleiding werkt deskundigheidsbevorderend op veel werkvlakken. Intuïtieve Trainingen is geregistreerd bij het centraal register kort beroepsonderwijs (crkbo).

Annelies Hupkes volgt haar hart in haar dagelijks leven onder andere door leiding te geven aan Intuitieve Trainingen. Dat betekent dat ze in dat wat ze doet in contact blijft met wie zij in wezen is. Dat is een belangrijke drijfveer in haar leven: leven wie ze is en de dingen die ze doet zijn daar het gevolg van. 'Ik zie het leven als een groeiproces. Een heel interessante reis waar ik allerlei situaties in tegen kom waar ik wijzer van kan worden'. Wees welkom om kennis te maken met Intuitieve Trainingen tijdens het festival Volg je hart en op de open dag op 1 september a.s. in Zutphen.

Meer informatie over Intuitieve Trainingen.


Roekje Oudenhoven - Puur Bewegen

Korte workshops Yin Yoga - voor meer energie en souplesse

Wie ooit een Yin Yoga les heeft gevolgd bij Roekje Oudenhoven weet dat Roekje met Yin Yoga haar hart heeft gevolgd. Na ongeveer elke les zegt ze 'Wat vind ik dit toch fijn!'.

Yin yoga vergroot de mobiliteit en soepelheid van gewrichten. Het is een meditatieve yogavorm die ‘ruimte’ in ons lichaam geeft. Yin yoga-houdingen zijn passief en tegelijk intensief omdat ze lang worden aangehouden, gewoonlijk twee tot vijf minuten. In plaats van de spieren worden op die manier de sterke vezels in het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd. Gewrichten worden beweeglijker en actiever, er ontstaat meer opening en ruimte, vooral in de rug en het gebied rond heupen en heiligbeen.

Yin yoga is een goede tegenhanger van het snelle hedendaagse leven met zijn talloze prikkels. Als je langere tijd in Yin yoga-houdingen blijft, heeft deze vorm vaak een meditatief en rustgevend effect. Een van de mooiste voordelen van Yin yoga is de stilte die het kan brengen.

Tijdens het festival geeft Roekje twee keer een korte les Yin Yoga. Kom zelf ervaren hoe leuk en heerlijk een les van haar is.

Lees meer over Roekje Oudenhoven.


Ben je enthousiast over het aanbod? Reserveer hier je tickets voor bijwonen van dit festival!

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Ruud Pleune en Janny Wigman

Energetisch werk
Welleco ECOtherapie zorgt voor energetische balans in organisaties

Welleco ECOtherapie
Ruud Pleune en Janny Wigman
Zutphen

Gabriela Stokvis

Psychosociale therapie
In je Element - Praktijk voor psychodynamische therapie

In je Element
Gabriela Stokvis
Lochem

Yvonne Woordes

Familie- en systeemopstellingen
Individuele en groepsgerichte opstellingen bij bv. problemen met kinderen, ziekte, relatieproblemen,

Samen Systemisch Werken
Yvonne Woordes
Lochem

Wellness
Viva-Gezond Magneetsieraden en wellnessaccessoires

Viva-Gezond
Mariska Oolhorst
Zelhem

Persoonlijke verzorging
Synergie Natuurlijke Huidverzorging en Advies

Schoonheidssalon Synergie
Ans Leferink
Doetinchem

Opleiding en Training
Ga van tegenslagen naar voorspoed en word weer kapitein op eigen schip!

Succesvol Veranderen
Victor van Hunnik
Doetinchem

Dans & Beweging
Dansexpressie en dansmeditatie

Yoga in Lochem
Marleen van Haastrecht
Lochem

Organisatieontwikkeling en advies
Voor teams en organisaties: Samen werken aan mooie oplossingen en resultaten

Saskia Juijn - Projectcoördinatie en Interim Management
Saskia Juijn
Lochem

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamswerk en Bezinning.

InnerMotion Lichaamswerk en bezinning
Marjo Vliegen
's-Heerenberg

Muziek & Zang
Singer/songwriter; muziektheater

Gerdy van der Graaf
Keijenborg

Verhuur Accommodaties
Onze Mongoolse yurt biedt een inspirerende ruimte voor workshops, vergaderingen en coaching

Het Land van Kempers
Natasja Kardos
Geesteren

Kristallen en (Edel)stenen
De Edelstenenzolder

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Doetinchem

Verhuur Accommodaties
Bij de Rode Beuken Vergaderlocatie, Coaching ruimtes, Workshop locatie, Catering, Events

Bij de Rode Beuken
Lara Abbink
Toldijk

Massage
Ontspannen door Integratieve Massage

Massage Lochem
Erwin Bot
Lochem

Mindfulness & Compassie
Meditatie & Mindfulness

Karlista Fontijn
Hengelo Gld

Coaching - Diverse Coaching
Voor kinderen, jongeren en volwassen. Leef het leven zoals het is bedoeld, met plezier en vertrouwen

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Doetinchem

Winkels
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Administratieve dienstverlening
Ontzorging finance, HRM en beleid

Genietcafé Zutphen BV
Gijs Peteroff
Zutphen

Healing en reading
Praktijk voor heling: Hervind jouw balans

Praktijk De Bron
Marion Toebes
Zieuwent

Massage
'Panta Rhei': Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages

Praktijk I-Massage
Pieternel van Aspert
Silvolde

Psychosociale therapie
Regressie en Reïncarnatie Therapie - LifeBetweenLives Hypnotherapy -sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Therapie (diverse)
4 Je Leven - Hans Keupink

4 Je Leven
Hans Keupink
Zutphen

Winkels
Webshop met egyptische kruiden, oliën, sieraden

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Coaching - Lifecoaching
In je Element - Coaching

In je Element
Gabriela Stokvis
Lochem

Communicatie en presentatie
Online presentatie, Online netwerken

ZZPstudio
Erwin Bot
Lochem

Coaching - Wandelcoaching
Zon Onderweg coaching, Praktijk voor wandelcoaching en zingeving

Zon Onderweg Coaching
Irene Veerbeek
Vorden

Natuurgeneeskunde
Body Wealth - voor jouw welzijn!

Body Wealth
Yvonne Diersen
Sinderen

Opleiding en Training
Spirtuele & Intuïtieve Ontwikkeling, Mediumschap & Trance Healing, Paramedisch & Psycho

Karlista Fontijn
Hengelo Gld

Coaching - Diverse Coaching
Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Traumatherapie
Traumatherapie bij Lisette Leerkes in Terborg

Lisette Leerkes
Terborg

Yoga
InnerPulse: Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!

InnerPulse
Ans Hoogland
Zutphen

Stressmanagement
The Work: Inquiry-based Coaching in privé en professie. Contextuele systeem-therapie.

ContextueelWerk
Marianne L. van der Meer
Doetinchem

Coaching - Lifecoaching
Met Hart en Ziel....JIJ!

Sense into your Soul
Marianne de Wolff
Warnsveld

Coaching - Diverse Coaching
InTune Innerlijke groei en bewustwording

InTune Innerlijke groei en bewustwording
Guy Andreoli
Doesburg

Coaching - Diverse Coaching
Counselor | Masseuse | Magnetiseur | Regressie -en Reïncarnatietherapie

Coach4Geluk
Xian Wei Lu
Eibergen

Persoonlijke Begeleiding
Touch of Matrix - Individuele begeleiding - Sjamanistische werkvormen - Natuurreligie

Shamahuis
Christel Nijland
's Heerenberg

Coaching - Bedrijfscoaching
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Yoga
Individuele, milde hatha yoga. Maatwerk bij fysieke, adem of stress klachten. Kan ook bij jou thuis!

Praktijk YogaWise
Yvonne Dekker
Lochem

Therapie (diverse)
Energy Move - Jin Shin Jyutsu

ENERGY-MOVE
Ineke Bultman
Zeddam

Sjamanisme
Sjamanisme en Sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Coaching - Diverse Coaching
Leer je eigen veerkracht te vergroten (mét alpaca's)

Het Land van Kempers
Natasja Kardos
Geesteren Gld

Medium
Mediumschap & Trance Healing

Boerderij de Vrije Geest
Jaco Elken
Toldijk

Massage
Praktijk Mevrouw Slak

Praktijk Mevrouw Slak
Bernarda Looman
Zelhem

Verhuur Accommodaties
Move and Grow - School voor het leven

Move and Grow
Don Zagt, Yanna Spenkelink
Laren

Kruidentherapie
Betula Kruiden

Betula Kruiden
Thea van Hoof
Halle

Eten & Drinken
Thee beleving

Puur Cha Do
Heleen Mombarg
Groenlo

Coaching - Wandelcoaching
De Gouden Wandeling - Annemiek van der Velden

De Gouden Wandeling
Annemiek van der Velden
Warnsveld

Financiële dienstverlening
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Coaching - Wandelcoaching
Wandelcoaching; voor als je op zoek bent naar (meer) rust en balans in je leven

Topaas Coaching
Agnes Snelooper-Konijnenbelt
Zelhem

Stemwerk & Stemcoaching
Touching Sound: stem, presentatie en transformatie

Touching Sound: stem, presentatie en transformatie
Eric van Grootel, Bearclaw
Eefde

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!