Psycho-energetische therapie | Harreveld

Psycho-energetische therapie

Situaties in jouw leven kunnen leiden tot energetische beperkingen waardoor jouw balans verstoord raakt en er lichamelijke en psychische klachten ontstaan. Psycho-energetische therapie streeft ernaar om het evenwicht te herstellen.

Intuïtie, eenvoud, aandacht en levenskracht

Om te groeien naar meer innerlijk evenwicht, is het van belang meer te leren vertrouwen op jouw eigen intuïtie, waardoor hart en hoofd beter samenwerken.

Eenvoud en aandacht staan voorop bij het gebruik maken van intuïtie en energie. Eenvoud, omdat door verbinding te maken met jouw eigen intuïtie de moeilijke dingen van het leven helder en eenvoudig worden. Aandacht, omdat het je leert om waar te nemen wat er zich afspeelt van binnen en je bewust te richten op het hier en nu. Denken, voelen en willen zijn dan beter op elkaar afgestemd.

Er bestaat een dynamische uitwisseling van kosmische energieën en aardse energieën, die van invloed zijn op ons psychisch en fysiek welbevinden. Onze levenskracht hangt samen met het onderling goed samenwerken van deze krachten. Psycho-energetische therapie kan door intuïtieve begeleiding, ademoefeningen, visualisatie- en meditatieoefeningen en door energetische healing jouw verbinding met deze krachten en jouw eigen intuïtie verbeteren.

Bij milde lichamelijke en psychische klachten kan deze therapie op zichzelf voldoende zijn. Wanneer de klachten ernstiger zijn, werkt de therapie ondersteunend en aanvullend op reguliere behandelingen.

Over Sonja Wolters | Harreveld

Ik ben in 1969 geboren in een liefdevol gezin met één zus. Na de middelbare school heb ik gekozen voor de HBO-V en heb daarna zeven jaar op een psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis gewerkt. Later heb ik deze opleiding aangevuld met de HBO personeel en organisatie.

In mijn banen kwam ik er steeds meer achter dat ik veel op mijn intuïtie deed, maar dan redelijk onbewust. In 20ben ik daarom voor mijn eigen ontwikkeling het SIO gaan volgen (Scholing voor intuïtieve ontwikkeling). Na deze opleiding ben ik mijn eigen praktijk gestart die zich nu in een kleine tien jaar heeft ontwikkeld.

Ik vind het heel bijzonder om cliënten bij te mogen staan in hun proces en als het ware naast hen te mogen gaan. Met eenvoudige oefeningen, aandacht en door middel van het creëren van een liefdevolle plek draag ik zo bij aan het verbeteren van hun welzijn.

Mijn interesse is altijd heel breed geweest en daarom heb ik mij door de tijd heen in verschillende therapievormen verder ontwikkeld zoals EMDR, familie- en organisatieopstellingen, ademhalingstherapie, numerologie en vooral ook meditatie. Zo blijf ik groeien en kan bijdragen aan de groei van de mensen die ik mag ont-moeten.


Foto 2 Sonja Wolters Foto 1 Sonja Wolters Klik om te vergroten

Praktijk Sonja Wolters
Sonja Wolters


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek