De Kruudhof cursus- of praktijkruimte | Halle

Het Kruudhofgebouw is een cursusgebouw, duurzaam gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn twee ruimten te huur, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden.

Op de begane grond bevindt zich een kookstudio, zeer geschikt voor workshops of activiteiten met een groep tot 25 personen. De kookstudio is volledig ingericht met fornuis, oven, pannen, serviesgoed en alles wat je nodig hebt om met een groep mensen te koken. De openslaande deuren geven toegang tot het terras in de boomgaard.

Het is ook mogelijk de kookstudio te huren, zonder gebruik te maken van de keuken.

Op de eerste verdieping vind je een ruimte lichte groepsruimte, ideaal voor workshops en cursussen met een groep tot 12 personen, als atelier of als praktijkruimte. De grote ramen bieden een weids groen uitzicht over het boerenland.

De buitenruimte staat ook tot je beschikking, met een grote moestuin, een boomgaard, kruidentuin en vogelbosje. Je kunt heerlijk over het terrein struinen, je terugtrekken op een stil plekje onder een boom of juist met een groep bezig gaan in het groen.

Ben je op zoek naar ruimte voor een activiteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Over Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof | Halle

In 1995 zijn wij, twee gezinnen, komen wonen in een boerderij in het buitengebied van Halle. Ons ideaal was (en is) te leven van het land en in harmonie met de natuurlijke omgeving.

In de loop van de jaren hebben we een heleboel initiatieven ontwikkeld. Uiteindelijk heeft dat geleid tot De Kruudhof VOF, een samenwerking van vier ondernemende mensen. We hebben ieder onze eigen specialiteit, maar we ondernemen alle vier vanuit ons hart en met respect voor de aarde.

Ook andere ondernemers zijn welkom om gebruik te komen maken van de faciliteiten van De Kruudhof. Er is een kleine twee hectare landbouwgrond beschikbaar, die wordt gebruikt voor de biologische teelt van groenten, fruit en kruiden. Er is nog ruimte voor méér initiatieven.

Er is ook een cursusgebouw, gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn vier ruimten, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden. Op de begane grond bevindt zich een kookstudio, zeer geschikt voor workshops of activiteiten met een groep tot 25 personen. Ook is er een winkelruimte.

Op de verdieping zijn twee fraaie, ruime groepsruimten, geschikt als atelier/cursusruimte/praktijkruimte. In het gebouw heerst een aangenaam klimaat dankzij de natuurlijke bouwmaterialen, en je hebt een weids groen uitzicht met volop mogelijkheden om ook daadwerkelijk naar buiten te gaan.

Wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen!


Foto 2 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 3 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 4 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 7 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 8 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 9 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Klik om te vergroten

De Kruudhof
Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek