Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Ervaar hoe krachtig STILTE kan zijn...
ZO 27 oktober | 09.00-12.00 uur | Halle

15 | Na aftrek van de kosten zal het resterende bedrag geschonken worden aan Dieropvang Noach in Halle.


Op zondag 27 oktober 2019 vindt de landelijke Dag van de Stilte plaats. Op deze laatste zondag van oktober gaat de zomertijd over in de wintertijd. Wij hebben dan één uur extra. In heel het land (zie www.dagvandestilte.nl) zijn allerlei activiteiten rond het thema stilte. Daarin richten wij onze aandacht op het belang van stilte voor de kwaliteit van ons leven.

Als je stilte een warm hart toedraagt, kom dan naar de Ochtend van de Stilte in de Kruudhof in Halle. We hebben een mooi stilte-programma samengesteld. Na een kort welkomstritueel verkennen wij in aandacht ons lichaam en verbinden ons met de stilte in onszelf. Daarna gaan we drie kwartier in stilte wandelen rondom de Kruudhof. Bij terugkomst is er thee die wij in een eenvoudige stilteceremonie elkaar aanbieden. Aansluitend gaan wij drie kwartier in stilte zingen. Wij zingen enkele eenvoudige liederen (mantra’s) uit de Oosterse wijsheidstradities (boeddhisme, hindoeïsme e.a.). Vervolgens laten wij de klanken ontstaan die op dat moment bij ons opkomen. Na deze klank- en zangmeditatie sluiten wij de Ochtend van de Stilte af met een inspirerende tekst.

Op deze ochtend creëren wij met elkaar een rustpunt in ons drukke bestaan. We hebben dagelijks veel bezigheden en keuzemogelijkheden. Maar we hebben van tijd tot tijd ook behoefte aan even niets. Aan rust en stilte om te ontspannen en om meer contact te maken met onszelf. Je bent van hart welkom. Er is ruimte voor ongeveer 25 personen.

Informatie + Aanmelden » De Ijkpraktijk | Natasha Eikenhorst

www.dagvandestilte.nl

De Kruudhof (pluktuin)
Lankerseweg 3
7025 ED Halle

Natasha Eikenhorst
06 - 51 956 956
info AT deijkpraktijk DOT nl

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!