Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Lezing de 13 Gouden Schijven
VR 01 november | 19.30-22.00 uur | Silvolde

15,00 | inclusief koffie,thee en lekkers


Lezing

De 13 Gouden Zonneschijven en het actuele evolutie proces op aarde, Glastonbury, de piramides van Egypte, Bosnië en het nieuwe Shamballa in Peru

In deze lezing vertelt Patries van Elsen welke magische wegen en poorten zich openen wanneer je luistert naar je hart.

Haar persoonlijke verhaal neemt je mee op reis naar heilige plekken in Engeland, Vaticaan stad, Colombia, Bolivia en uiteindelijk in Peru naar de verblijven van de Meesters van het Witte licht.

Patries vertelt over recente energetische ontwikkelingen op de planeet. Ze gaat in op het belang van de activatie van het piramide grid en de relatie met de zonneschijven. Voor meer info hier over , en over de lezing zie de site van de Witte Roos

Door de jaren heen kreeg Patries op natuurlijke wijze steeds meer contact met liefdevolle buitenaardse wezens en met de Broeders en Zusters van Het Witte Licht (De Witte Broederschap). Deze gidsen haar een spirituele wereld in bij de rotswand "het hart van het Hart", waar zich een poort opent naar Paititi, Het nieuwe Shamballa van de Andes.

De lezing rond af met haar 'fysieke' ervaring met de Meesters van het Witte Licht van Paititi in 2018. Die ontmoeting laat zien dat de lagen tussen 'boven' en 'beneden' steeds dunner worden en wij deze ontmoetingen allemaal kunnen ervaren. De boodschap is dat dit voor iedereen toegankelijk wordt.

Informatie + Aanmelden » de Witte Roos | Willy ter Berg

www.dewitteroos-nu.vpweb.nl

de Witte Roos
Prins Bernhardstraat 48
7064GH Silvolde

Willy ter Berg
0315323764
dewitteroosnu AT gmail DOT com

Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!