Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12jun 2022
Natuurwezens dag

Werkplaats STAP/ Lieke Deelstra
Zutphen

Inspiratie dag als bijdrage om het lang verloren contact tussen mens en natuurwezens weer te laten opleven.  Samen met Ecotherapeut Ruud Pleune

Inspiratie dag als bijdrage om het lang verloren contact tussen mens en natuurwezens weer te laten opleven. Verkenningen in de natuur,  intuitief en energetisch waarnemen.

Als kind al nam ik wezentjes en sferen waar zonder te weten wie of wat ze waren. Want als je niet weet wat het is,  kader je het ook niet. En dat maakt dit waarnemen gelijk ook zo lastig. Want wij als mens zitten er tussen met al snel onze persoonlijke  gedachten 'over' en persoonlijke gevoelens 'erin'....  Hoe onderscheid hierin je je eigen framing, je plaatjes, je associaties en gedachten erover,...? Want hoe kun je in een 'niet-materiele' wereld 'waarnemen' en die vervolgens  toch weer in aardse woorden proberen te beschrijven en vertalen en ook je iegen persoonlijkhied daarin te (h)erkennen?

Tegelijkertijd maakt ons 'menszijn' dat we een bewustzijn hebben waarmee we gewaar kunnen worden.

We hebben geen materieel fysiek zintuig ombovenzinnelijk waar te nemen, maar we hebben wel  geestelijke zintuigen. En die kun je trainen.

Heel lang heb ik deze contacten voor mezelf gehouden. Maar drie jaar geleden kreeg ik uitdrukkenlijk de opdracht over hen te praten en vertellen. Natuurwezens willen op dit moment graag samenwerken met ons mensen. Er is een grote nood.
Deze dag geef ik samen met Ecotherapeut Ruud Pleune vorm.

Ruud en ik nemen je mee naar buiten om zelf te gaan ervaren hoe jij op jouw eigen manier respectvol wijze contact kunt leggen.

Data: Zondag 12 juni op de prachtige Kaarde

Informatie

12 jun 2022
10.00 - 16.30
0,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

De kaardebol

Zutphen

Natuurwezens dag