Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17jun 2022
Het Beelddenkende Brein basiscursus

Miranda Meijer en Natasja Esmeijer
Gaanderen

Het Beelddenkende Brein is niet standaard, wel creatief, orgineel, hoog gevoelig, associeeert, schakelt snel en heeft daardoor mogelijkheden dat een taaldenkbrein niet heeft. Samen maken ze de wereld compleet. Deze cursus maakt dat makkelijker.

Basiscursus “Het Beelddenkende Brein 

In deze tweedaagse cursus ga je op ontdekkingsreis in je eigen brein en in het brein van je leerlingen, kinderen, partner of collega. Wat is er nu specifiek aan beelddenkers en aan taaldenkers? Niemand is hetzelfde dus ook twee beelddenkers kunnen totaal van elkaar verschillen, maar ze lopen wel tegen dezelfde problemen en obstakels aan. 

Met de opdrachten en de voorbeelden ga je leren hoe anders twee mensen kunnen denken, leren en voelen. Het verklaard misschien waarom jij je vroeger zo anders voelde, je begrijpt nu waarom jouw kind bepaald gedrag laat zien en je weet nu beter hoe je daarop moet reageren omdat je beter kan begrijpen waarom je kind dat gedrag laat zien. Door de bron van het gedrag aan te pakken los je dingen op zonder alleen symptoombestrijding toe te passen. Bij een ander en bij jezelf.

Beelddenken is een manier van denken die heel complex is en totaal anders dan het taaldenken. Het is niet zomaar een stukje van je karakter.

Daarom gaan we in deze cursus het fundament leggen tot het begrijpen van het beelddenken. Met dit inzicht kun je daarna direct aan de slag. Als ouder, als leerkracht, als hulpverlener maar ook als partner en als collega en voor jezelf natuurlijk. Beelddenker ben je altijd en overal. Het kan dus zijn dat je eerst jezelf opnieuw moet ontdekken voordat je met deze informatie anderen kunt helpen.

Informatie

17 jun 2022 t/m 18 jun 2022 | De cursusduur is 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur, inclusief lunch, cursus materiaal en het boek "Beelddenkers, als kwartjes vallen" van Natasja Esmeijer
10.00 - 17.00
485,00 Meer info: https://beelddenkendebrein.nl/basiscursus-het-beelddenkende-brein/
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Miranda Meijer Kind in Kracht
Steverinkstraat 56
7011 JN Gaanderen

Het Beelddenkende Brein basiscursus